Veerboten naar El Hierro
Veerboten vanaf 1 route en 2 havens
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor El Hierro

Nieuwste aanbiedingen voor El Hierro

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar El Hierro

El Hierro is het kleinste van de Canarische Eilanden, dat ten zuiden ten westen van de meer bekende buren. Het heeft de bijnaam 'Meridian Island' en is gelegen in de Atlantische Oceaan voor de kust van Afrika.

El Hierro De locatie op afstand en-cliff omzoomde kusten eenmaal verdiend de reputatie van het 'eiland aan het einde van de wereld', tot de beroemde Christopher Columbus reis in 1492.

De vreugde bij aankomst in El Hierro met de veerboot is niet te missen. Veerdiensten opereren de meeste dagen en varen van Los Cristianos-poort op het naburige eiland Tenerife naar Valverde op El Hierro. Tenerife zelf is goed verbonden met de rest van de Canarische eilanden en het vasteland vanaf Spanje, evenals met twee luchthavens.

De afgelegen ligging van het eiland is altijd een van de meest verleidelijke attracties. Zoals het geval is met alle Canarische Eilanden, El Hierro is vulkanisch en het terrein is dramatisch bergachtig met enorme steile rotsen waartegen de Atlantische golven crashen fel. Het eiland heeft slechts een vulkaanuitbarsting opgenomen, duurt een maand, in de 1793; sindsdien is de jeneverbes bossen, groenblijvende bossen en dennen hebben een groot deel van het terrein teruggewonnen, maar in het zuiden van het eiland is er duidelijk bewijs van de vulkanische activiteit, wereldvreemde rotsformaties die hier te vinden zijn.

El Hierro heeft veel om de bezoeker dat echt uniek is te bieden; het eiland werd door de UNESCO aangewezen als een Biosphere Reserve in 2000, wat betekent dat 60% van het grondgebied beschermd om zijn natuurlijke en culturele diversiteit te behschermen.

De doorschijnende wateren rond het eiland bieden ideale omstandigheden om te duiken het openbaren van de buitengewone zeeleven die woont onder hen. Het is een bewijs van de natuurlijke schoonheid van deze kusten dat elk jaar El Hierro herbergt een van Europa's grootste onderwater fotografie wedstrijden.

Restaurants en verblijfkosten zijn in overvloed te leveren over het eiland met traditioneel bereide maaltijden en een warm welkom.

El Hierro klantenrecensies

  • "Los Christianos <> Valverde"

    Goede voorzieningen ook voor een voetganger.

    Lees meer Lees minder

Routes en Havens in El Hierro

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking