Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3556 routes vanuit 775 havens.

Meer dan 2.5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1.2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar El Hierro

El Hierro is het kleinste van de Canarische Eilanden, dat ten zuiden ten westen van de meer bekende buren. Het heeft de bijnaam 'Meridian Island' en is gelegen in de Atlantische Oceaan voor de kust van Afrika.

El Hierro De locatie op afstand en-cliff omzoomde kusten eenmaal verdiend de reputatie van het 'eiland aan het einde van de wereld', tot de beroemde Christopher Columbus reis in 1492.

De vreugde bij aankomst in El Hierro met de veerboot is niet te missen. Veerdiensten opereren de meeste dagen en varen van Los Cristianos-poort op het naburige eiland Tenerife naar Valverde op El Hierro. Tenerife zelf is goed verbonden met de rest van de Canarische eilanden en het vasteland vanaf Spanje, evenals met twee luchthavens.

De afgelegen ligging van het eiland is altijd een van de meest verleidelijke attracties. Zoals het geval is met alle Canarische Eilanden, El Hierro is vulkanisch en het terrein is dramatisch bergachtig met enorme steile rotsen waartegen de Atlantische golven crashen fel. Het eiland heeft slechts een vulkaanuitbarsting opgenomen, duurt een maand, in de 1793; sindsdien is de jeneverbes bossen, groenblijvende bossen en dennen hebben een groot deel van het terrein teruggewonnen, maar in het zuiden van het eiland is er duidelijk bewijs van de vulkanische activiteit, wereldvreemde rotsformaties die hier te vinden zijn.

El Hierro heeft veel om de bezoeker dat echt uniek is te bieden; het eiland werd door de UNESCO aangewezen als een Biosphere Reserve in 2000, wat betekent dat 60% van het grondgebied beschermd om zijn natuurlijke en culturele diversiteit te behschermen.

De doorschijnende wateren rond het eiland bieden ideale omstandigheden om te duiken het openbaren van de buitengewone zeeleven die woont onder hen. Het is een bewijs van de natuurlijke schoonheid van deze kusten dat elk jaar El Hierro herbergt een van Europa's grootste onderwater fotografie wedstrijden.

Restaurants en verblijfkosten zijn in overvloed te leveren over het eiland met traditioneel bereide maaltijden en een warm welkom.

Lees meer Lees minder

Populaire veerbootmaatschappijen

 • Naviera Armas
  • Prijsaanvraag

El Hierro klantenrecensies

 • "The Netherlands"

  Uitstekend!!!

  Lees meer Lees minder
 • "Boot reis met Naviera Armas Motril - Nador"

  Naviera Armas echt super. De boot was ruim op tijd en netjes op tijd vertrokken de service is super en de boot is super schoon de kamer was netjes met alle voorzieningen. Heerijk warm water echt super. Ik zou Naviera Armas aan iedereen aanraden👍♥️👍

  Lees meer Lees minder
 • "Snelle overtocht"

  Vlotte incheck, vaart goed op tijd, vriendelijk personeel

  Lees meer Lees minder
 • "ouder echtpaar"

  Goed geregeld en rustig verlopen.

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in El Hierro