Las Palmas
Huelva
Veerboten naar Spanje
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Las Palmas - Huelva is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Las Palmas - Huelva

Las Palmas naar Huelva Veerboot

De Las Palmas Huelva veerdienst verbindt Gran Canaria met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Naviera Armas veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 34 uur Terwijl de veerdienst van Fred Olsen Express vertrekt tot 2 keer per week en duurt 31 uur.

Dus dat is een totaal van 3 overtochten per week op de Las Palmas Huelva route tussen Gran Canaria en Spanje. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Las Palmas - Huelva

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Gran Canaria naar Spanje.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Las Palmas naar Huelva?

  De reistijd per veerboot van Las Palmas naar Huelva is ongeveer 32h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Las Palmas naar Huelva?

  De prijs van de ferry overtocht van Las Palmas naar Huelva kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Las Palmas naar Huelva is 503 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Las Palmas naar Huelva?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Las Palmas naar Huelva. Dit zijn
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Las Palmas naar Huelva?

  Boek overtochten van Las Palmas naar Huelva via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Las Palmas naar Huelva?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Las Palmas naar Huelva reizen met
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Las Palmas naar Huelva?

  Ja, je kunt met een voertuig van Las Palmas naar Huelva reizen met
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Huelva naar Huelva?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Fred Olsen Express
 • Wat is de afstand tussen Las Palmas en Huelva?

  De afstand van Las Palmas naar Huelva is ongeveer 737 zeemijlen.

Las Palmas Gids

Las Palmas, officieel Las Palmas de Gran Canaria genoemd, is een stad en de hoofdstad van het Spaanse eiland Gran Canaria in de Canarische eilanden. De stad ligt in het noordoosten van het eiland en ongeveer 150 km van de kust van Afrika. De stad heeft een heerlijk subtropisch klimaat met warme, droge zomers en matig warme winters. De stad kan zijn geschiedenis terug tot 1478 traceren toen het opgericht werd door Juan Rejon.

De stad biedt tal van activiteiten en attracties waanronder theaters, bioscoops, opera, concerten, musea en galeries. In feite is de stad gastheer voor de Canarische Eilanden Music Festival en het International Film Festival. De belangrijkste historische gebouwen zijn in de populaire wijk Vegueta te vinden waar enkele van de meest belangrijke historische gebouwen hebben gestaan voor de afgelopen vijfhonderd jaar: de kapel van San Antonio Abad, de Plaza de Santa Ana begrensd door de Casas Consistoriales, de Obispado, de Casa Regental en de kathedraal Santa Ana.

Las Palmas is de belangrijkste veerhaven op het eiland. Omdat het eiland in het midden van de archipel ligt heeft de haven verbindingen naar verschillende eilanden (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife) en ook het zuiden van Spanje (Huelva en Cádiz).


Huelva Gids

Huelva is gelegen in het westelijke deel van de regio Andalusië, in het zuiden van Spanje. De Costa de la Luz ("Kust van het Licht"), aan de oevers van de Atlantische Oceaan, biedt haar bezoekers eindeloze stranden, landschappen van dennen en jeneverbes, en een groot aantal vissen steden en dorpen. De kust reikt tot het Nationaal Park van Doñana, dat is uitgeroepen tot biosfeerreservaat en een World Heritage Site van de UNESCO. Culturele attracties Huelva's zijn onder meer de barokke architectuur in de Condado gebied, en de Columbus Route van de sites verbonden met Christoffel Columbus (Moguer, Huelva, Palos de la Frontera, uit wiens dock de grote ontdekkingsreiziger zeilde naar Amerika, en Mazagón). Een van de hoogtepunten van de kalender van de festiviteiten is de bedevaart van El Rocio, verklaarde van International Toeristisch Belang.

De haven van Huelva is verdeeld in twee sectoren: de binnenste poort, gelegen in de stad en de voorhaven dat is waar de meeste activiteit plaatsvindt. De Innerlijke Port werd gebouwd in 1972. De Oost Wharf, vervangen geconstrueerd havenfaciliteiten van inferieure kwaliteit die werden gebouwd tussen 1900 en 1910. Op het moment dat het wordt gebruikt door kleinere verkeer inclusief toeristische boten. De voorhaven, die zes werven heeft, werd gebouwd start in 1965 en is gelegen in het zuiden van de rivier de Tinto.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.