Las Palmas
Huelva
Veerboten naar Spanje
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Las Palmas - Huelva

Veerboot van Las Palmas naar Huelva

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Las Palmas en Huelva. 2 maatschappijen bevaren deze route Fred Olsen Express & Naviera Armas en vaart het hele jaar door. Las Palmas Huelva veerboten kosten tussen €180 en €1034, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Las Palmas Huelva veerboten.

Las Palmas Huelva Veerdienst Tijden

De eerste Las Palmas Huelva veerboot vertrekt meestal vanuit Las Palmas rond 08:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 14:30.

Hoe lang is de veerboot van Las Palmas naar Huelva?

Las Palmas Huelva Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 38h 27m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 31u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Las Palmas Huelva Dienstregelingen

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Las Palmas naar Huelva. Deze afvaarten worden verzorgd door Fred Olsen Express & Naviera Armas. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Las Palmas Huelva Veerboot Prijzen

Las Palmas Huelva veerboot prijzen variëren tussen €180* en €1034*. De gemiddelde prijs is €491*. De goedkoopste Las Palmas Huelva veerboot prijzen beginnen vanaf €25*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €188*. De gemiddelde prijs voor een auto is €432*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Las Palmas naar Huelva?

De afstand tussen Las Palmas en Huelva is ongeveer 847,0 mijl (1363,1 km) of 736,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Las Palmas Huelva veerboot?

Ja, Fred Olsen Express, Naviera Armas staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Las Palmas en Huelva. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Las Palmas en Huelva.

Kan ik te voet reizen van Las Palmas naar Huelva?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Fred Olsen Express, Naviera Armas tussen Las Palmas en Huelva.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Las Palmas naar Huelva?

Huisdieren zijn toegestaan op veerboten die reizen van Las Palmas naar Huelva met Fred Olsen Express. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Las Palmas - Huelva

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Gran Canaria naar Spanje.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Las Palmas - Huelva Route-overzicht
Land van vertrek Spanje
Land van bestemming Spanje
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Fred Olsen Express & Naviera Armas
Gemiddelde prijs 624 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 38h 27m
Snelste Zeiltijd 31h 0m
Eerste veerboot 08:00
Laatste veerboot 14:30
Afstand 736 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Las Palmas naar Huelva?

De reistijd per veerboot van Las Palmas naar Huelva is ongeveer 32h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Las Palmas naar Huelva?

De prijs van de ferry overtocht van Las Palmas naar Huelva kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Las Palmas naar Huelva is 575 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Las Palmas naar Huelva?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Las Palmas naar Huelva. Dit zijn
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Las Palmas naar Huelva?

Boek overtochten van Las Palmas naar Huelva via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Las Palmas naar Huelva?

Ja, je kunt als voetpassagier van Las Palmas naar Huelva reizen met
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Las Palmas naar Huelva?

Ja, je kunt met een voertuig van Las Palmas naar Huelva reizen met
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Las Palmas naar Huelva?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Fred Olsen Express

Wat is de afstand tussen Las Palmas en Huelva?

De afstand van Las Palmas naar Huelva is ongeveer 736 zeemijlen.

Las Palmas Gids

Las Palmas, officieel Las Palmas de Gran Canaria genoemd, is een stad en de hoofdstad van het Spaanse eiland Gran Canaria in de Canarische eilanden. De stad ligt in het noordoosten van het eiland en ongeveer 150 km van de kust van Afrika. De stad heeft een heerlijk subtropisch klimaat met warme, droge zomers en matig warme winters. De stad kan zijn geschiedenis terug tot 1478 traceren toen het opgericht werd door Juan Rejon.

De stad biedt tal van activiteiten en attracties waanronder theaters, bioscoops, opera, concerten, musea en galeries. In feite is de stad gastheer voor de Canarische Eilanden Music Festival en het International Film Festival. De belangrijkste historische gebouwen zijn in de populaire wijk Vegueta te vinden waar enkele van de meest belangrijke historische gebouwen hebben gestaan voor de afgelopen vijfhonderd jaar: de kapel van San Antonio Abad, de Plaza de Santa Ana begrensd door de Casas Consistoriales, de Obispado, de Casa Regental en de kathedraal Santa Ana.

Las Palmas is de belangrijkste veerhaven op het eiland. Omdat het eiland in het midden van de archipel ligt heeft de haven verbindingen naar verschillende eilanden (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife) en ook het zuiden van Spanje (Huelva en Cádiz).


Huelva Gids

Huelva is gelegen in het westelijke deel van de regio Andalusië, in het zuiden van Spanje. De Costa de la Luz ("Kust van het Licht"), aan de oevers van de Atlantische Oceaan, biedt haar bezoekers eindeloze stranden, landschappen van dennen en jeneverbes, en een groot aantal vissen steden en dorpen. De kust reikt tot het Nationaal Park van Doñana, dat is uitgeroepen tot biosfeerreservaat en een World Heritage Site van de UNESCO. Culturele attracties Huelva's zijn onder meer de barokke architectuur in de Condado gebied, en de Columbus Route van de sites verbonden met Christoffel Columbus (Moguer, Huelva, Palos de la Frontera, uit wiens dock de grote ontdekkingsreiziger zeilde naar Amerika, en Mazagón). Een van de hoogtepunten van de kalender van de festiviteiten is de bedevaart van El Rocio, verklaarde van International Toeristisch Belang.

De haven van Huelva is verdeeld in twee sectoren: de binnenste poort, gelegen in de stad en de voorhaven dat is waar de meeste activiteit plaatsvindt. De Innerlijke Port werd gebouwd in 1972. De Oost Wharf, vervangen geconstrueerd havenfaciliteiten van inferieure kwaliteit die werden gebouwd tussen 1900 en 1910. Op het moment dat het wordt gebruikt door kleinere verkeer inclusief toeristische boten. De voorhaven, die zes werven heeft, werd gebouwd start in 1965 en is gelegen in het zuiden van de rivier de Tinto.


Las Palmas naar Huelva Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Fred Olsen Express 11:00 06:30 43 uur 30 minuten Ma
Fred Olsen Express 14:30 06:30 40 uur wo, vr
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.