San Sebastian de la Gomera naar Los Cristianos Veerboot

De San Sebastian de la Gomera Los Cristianos veerdienst verbindt La Gomera met Tenerife en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Naviera Armas veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 uur Terwijl de Fred Olsen Express veerdienst loopt tot 4 keer per dag met een duur van 50 min.

Dus dat is een totaal van 49 overtochten per week op de San Sebastian de la Gomera Los Cristianos route tussen La Gomera en Tenerife. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

San Sebastian de la Gomera - Los Cristianos Veerbootmaatschappij

  • Naviera Armas
    • 3 Afvaarten / Dag 1 uur
    • Prijsaanvraag
  • Fred Olsen Express
    • 4 Afvaarten / Dag 50 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde San Sebastian de la Gomera Los Cristianos tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste San Sebastian de la Gomera Los Cristianos boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

San Sebastian de la Gomera Gids

Gelegen op het Spaanse eiland La Gomera is de stad van San Sebastián de la Gomera, die de hoofdstad en haven van het eiland is. La Gomera is een van de Canarische Eilanden en de haven ligt op de ferry route naar de eilanden Tenerife, La Palma en El Hierro. De stad heeft een interessant historisch verleden en wordt beschouwd als het belangrijkste centrum voor cultuur en handel op het eiland. Christopher Columbus tijd doorgebracht op het eiland en San Sebastián de la Gomera was zijn laatste punt van vertrek op weg naar zijn ontdekking van Amerika. Populaire bezienswaardigheden in de stad zijn de Torre del Conde dat is een middeleeuws fort en de oudste bewaard gebleven gebouw op het eiland. Ook van belang is de kerk van Onze-Maagd van de Assumptie, het museum van religieuze kunstwerken uit de 16de tot de 19de eeuw en de kapel van St. Sebastiaan, die werd gebouwd rond 1530. Ook populair is het goed, Casa de la Aguada, vanwaar Christoffel Columbus het nieuw ontdekte continent doopte.

Ferries vanuit de haven vertrekken naar Los Cristianos, Santa Cruz de La Palma en Valverde.

Los Cristianos Gids

Los Cristianos is een van de meest populaire en drukste resorts op het eiland Tenerife, één van de Canarische Eilanden. De stranden zijn mooi en het heeft een haven die visreizen, cruises, uitstapjes biedt op de boot met glazen bodem, duikexcursies en veerboten naar het naburige eiland La Gomera. Los Cristianos was ooit een oud vissersdorp dat door de jaren heen heeft ervaren grote uitbreiding, waardoor het een populaire keuze voor een dagje uit. Veel vakantiegangers verblijven in de rustigere resorts en bezoek Los Cristianos voor de buzz voordat post terug naar hun terugtocht elders op het eiland. Een groot deel van de actie draait om het voetgangersgebied dat grenst aan het strand. Deze lange promenade is een toevluchtsoord voor goede kwaliteit restaurants, bars en cafés die voedsel bieden uit de hele wereld, maar ook typische Canarische gerechten. 'S nachts, het oplicht als een van de drukste plaatsen in het zuiden van Tenerife. Afstand van de stranden en de promenade gebied, vindt u een labyrint van winkels, waaronder boetieks, designer labels en andere grote plaatsen met koopjes, en tal van cafés en bars.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Valverde, San Sebastián de la Gomera en Santa Cruz de La Palma.