Valverde naar Los Cristianos Veerboot

De Valverde Los Cristianos veerdienst verbindt El Hierro met Tenerife. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Armas. De veerdienst gaat maximaal 8 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuten.

Valverde Los Cristianos vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Valverde - Los Cristianos Veerbootmaatschappij

  • Naviera Armas
    • 8 Afvaarten / Week 2 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Valverde Los Cristianos tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Valverde Los Cristianos boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Valverde Gids

Valverde is een gemeente op de Canarische Eilanden in de provincie Santa Cruz de Tenerife. De stad, die gelegen is aan de noordoostkust van het eiland El Hierro, is het kleinste hoofdstad van de Canarische Eilanden en de enige die aan de kust ligt. De klimaat, dat is over het algemeen mild het hele jaar door en waar de zomers warm en de winters koud zijn, maakt het een populaire bestemming voor toeristen. Dat gezegd hebbende, de stad heeft geen grote hoeveelheden aan te bieden en zit op de top van een winderige bergrug met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Gebouwen van de stad zijn laag en witgekalkte en zijn niet zo mooi als die in sommige van de andere hoofdsteden van de Canarische Eilanden. Echter, op een heldere dag zijn er een aantal prachtige uitzicht te worden gehouden van de stad en aan de occasionele dag is het mogelijk om op Tenerife El Teide en La Gomera zien van het stadscentrum.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Los Cristianos en San Sebastián de la Gomera.

Los Cristianos Gids

Los Cristianos is een van de meest populaire en drukste resorts op het eiland Tenerife, één van de Canarische Eilanden. De stranden zijn mooi en het heeft een haven die visreizen, cruises, uitstapjes biedt op de boot met glazen bodem, duikexcursies en veerboten naar het naburige eiland La Gomera. Los Cristianos was ooit een oud vissersdorp dat door de jaren heen heeft ervaren grote uitbreiding, waardoor het een populaire keuze voor een dagje uit. Veel vakantiegangers verblijven in de rustigere resorts en bezoek Los Cristianos voor de buzz voordat post terug naar hun terugtocht elders op het eiland. Een groot deel van de actie draait om het voetgangersgebied dat grenst aan het strand. Deze lange promenade is een toevluchtsoord voor goede kwaliteit restaurants, bars en cafés die voedsel bieden uit de hele wereld, maar ook typische Canarische gerechten. 'S nachts, het oplicht als een van de drukste plaatsen in het zuiden van Tenerife. Afstand van de stranden en de promenade gebied, vindt u een labyrint van winkels, waaronder boetieks, designer labels en andere grote plaatsen met koopjes, en tal van cafés en bars.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Valverde, San Sebastián de la Gomera en Santa Cruz de La Palma.