Bergen
Stavanger
Veerboten naar Noorwegen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Bergen - Stavanger

Veerboot van Bergen naar Stavanger

Gemiddeld zijn er 6 wekelijkse afvaarten tussen Bergen en Stavanger. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Fjord Line. Bergen Stavanger veerboten kosten tussen €36 en €189, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Bergen Stavanger veerboten.

Bergen Stavanger Veerdienst Tijden

De eerste Bergen Stavanger veerboot vertrekt meestal vanuit Bergen rond 13:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 13:30.

Hoe lang is de veerboot van Bergen naar Stavanger?

Bergen Stavanger Veerboot vaartijd op deze route kan ongeveer 5u30m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u30m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Bergen Stavanger Veerboot Prijzen

Bergen Stavanger veerboot prijzen variëren tussen €36* en €189*. De gemiddelde prijs is €107*. De goedkoopste Bergen Stavanger veerboot prijzen beginnen vanaf €23*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €102*. De gemiddelde prijs voor een auto is €115*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Bergen naar Stavanger?

De afstand tussen Bergen en Stavanger is ongeveer 103,0 mijl (165,7 km) of 89,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Bergen Stavanger veerboot?

Ja, Fjord Line laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Bergen en Stavanger. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Bergen en Stavanger.

Kan ik te voet reizen van Bergen naar Stavanger?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Fjord Line tussen Bergen en Stavanger.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Bergen naar Stavanger?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Bergen naar Stavanger met Fjord Line. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis mogelijk in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Bergen - Stavanger Route-overzicht
Land van vertrek Noorwegen
Land van bestemming Noorwegen
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Fjord Line
Gemiddelde prijs 137 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 5h 30m
Eerste veerboot 13:30
Afstand 89 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Bergen naar Stavanger?

De reistijd per veerboot van Bergen naar Stavanger is ongeveer 5h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Bergen naar Stavanger?

De prijs van de ferry overtocht van Bergen naar Stavanger kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Bergen naar Stavanger is 126 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Bergen naar Stavanger?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Bergen naar Stavanger en dat is
  • Fjord Line

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Bergen naar Stavanger?

Boek overtochten van Bergen naar Stavanger via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Bergen naar Stavanger?

Ja, je kunt als voetpassagier van Bergen naar Stavanger reizen met
  • Fjord Line

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Bergen naar Stavanger?

Ja, je kunt met een voertuig van Bergen naar Stavanger reizen met
  • Fjord Line

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Bergen naar Stavanger?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Fjord Line

Wat is de afstand tussen Bergen en Stavanger?

De afstand van Bergen naar Stavanger is ongeveer 89 zeemijlen.

Bergen Gids

De stad Bergen is gelegen aan de westkust van Noorwegen, op het schiereiland van Bergenhalvoyen, en is ook wel bekend als de stad van de zeven bergen. Het stadscentrum en de noordelijke wijken bevinden zich aan de kust van Byfjorden. Bergen is een internationaal centrum voor de scheepvaart, aquacultuur, petroleum en een nationaal centrum voor hoger onderwijs. De haven van Bergen is de drukste haven van Noorwegen.
Bergen is omgeven door een van de meest spectaculaire toeristische attracties ter wereld - De Noorse fjorden, die nu opgenomen zijn op de UNESCO World Heritage List. De fjorden zijn diep en smal, omgeven door hoge, steile bergen met besneeuwde toppen. Bezoekers zullen kleine boerderijen zien, sommige van de fjorden en sommige zelfs hoog in de bergen, bewijs van dat mensen hier al eeuwen hebben gewoond en overleefd.
De haven van Bergen is de grootste zeehaven van Noorwegen. In 2011, de haven verwelkomde 264 cruiseschepen met 350.248 bezoekers. De veerbootmaatschappij Fjord Line biedt veerdiensten naar Hirtshals in Denemarken. Bergen is het zuidelijke eindpunt van de Hurtigruten, de Coastal Express, die dagelijkse diensten biedt langs de kust naar Kirkenes. Passagier catamarans vertrekken ook vanuit het zuiden van Bergen richting Haugesund, Stavanger en het noorden van de Sognefjord en Nordfjord.


Stavanger Gids

Stavanger is de meest Internationale stad van Noorwegen, en de vierde grootste stad van het land. De stad is de poort naar de Noorse fjorden, waar een van de meest populaire attracties Preekstoel is. Meer dan 200.000 mensen wandelen naar deze klif, 600 meter boven de zeespiegel, op jaarbasis. In Stavanger zullen de bezoekers ook een kathedraal die teruggaat tot 1150 AD en de charmante oude stad dateert, dat hoofdzakelijk bestaat uit kleine, witte houten huizen te vinden. Als bezoekers zijn op zoek naar de moderne cultuur, dan een aantal van restaurants van de stad en coffeeshops moeten worden bezocht, samen met de Petroleum Museum of misschien zelfs zoeken naar de moderne kunst op straat. "Fargegaten", de kleurrijke straat, is een must see waar oude houten huizen zijn geschilderd in heldere kleuren.

Gelegen buiten Stavanger, de haven heeft diensten naar Hirtshals in Denemarken. Lokale veerboten bieden diensten naar Tau en Kvitsøy, terwijl snelle passagiersboten hebben diensten naar vele dorpen en eilanden tussen de belangrijkste routes van Stavanger naar Haugesund en Sauda.


Bergen naar Stavanger Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Fjord Line 13:30 19:00 5 uur 30 minuten Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.