DFDS Lisco
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor DFDS Lisco

Nieuwste aanbiedingen voor DFDS Lisco

DFDS Lisco

DFDS Lisco biedt regelmatige veerdiensten aan tussen Litouwen, Duitsland, Zweden, Letland en Rusland, over de Baltische zee.

De veerdiensten worden nu verzorgd onder de vlag van DFDS Seaways. Ze werden gelanceerd in 2001 na de overname van een Litouwse rederij. In 2006 veranderde de naam van Lisco Baltic Service naar DFDS Lisco.

DFDS Lisco beschikt over een vloot van 6 veerboten: Maxima, Optima, Baltic Amber, Patria, Kaunas en Vilnius. Deze schepen zijn er speciaal op ingericht om u een geweldige reis te bezorgen. Zo kunt u kiezen uit een groot aanbod van cabines, waaronder luxe cabines met zeezicht. Aan boord vindt u verder alle voorzieningen die u mag verwachten van een veerbootmaatschappij van deze grootte, zoals een zelfbedieningsrestaurant, à la carte restaurant, bar, taxfree winkel en een speciale speelruimte voor de kinderen.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu DFDS Lisco dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

DFDS Lisco klantenrecensies.

 • "Nachtvaart"

  Goede reis gehad, enkel het plaatsje met de ligstoelen was te koud, we zijn dan in de bar gaan slapen. Mvg hilde

  Lees meer Lees minder
 • "Relaxte reis"

  Prima boot reis

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne overtocht"

  We hebben een fijne overtocht gehad. De 4 persoonshut is aan de kleine kant.

  Lees meer Lees minder
 • "Klaipeda_Kiel"

  aan Boord is alles redelijk geregeld. Wifi is wel extreem duur. Schip vertrok 0,5 uur voor officieel tijdstip. Organisatie aan de wal was weer de bekende puinhoop. Op het schip zelf was de organisatie uitstekend.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking