COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

DFDS Lisco

DFDS Lisco biedt regelmatige veerdiensten aan tussen Litouwen, Duitsland, Zweden, Letland en Rusland, over de Baltische zee.

De veerdiensten worden nu verzorgd onder de vlag van DFDS Seaways. Ze werden gelanceerd in 2001 na de overname van een Litouwse rederij. In 2006 veranderde de naam van Lisco Baltic Service naar DFDS Lisco.

DFDS Lisco beschikt over een vloot van 6 veerboten: Maxima, Optima, Baltic Amber, Patria, Kaunas en Vilnius. Deze schepen zijn er speciaal op ingericht om u een geweldige reis te bezorgen. Zo kunt u kiezen uit een groot aanbod van cabines, waaronder luxe cabines met zeezicht. Aan boord vindt u verder alle voorzieningen die u mag verwachten van een veerbootmaatschappij van deze grootte, zoals een zelfbedieningsrestaurant, à la carte restaurant, bar, taxfree winkel en een speciale speelruimte voor de kinderen.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu DFDS Lisco dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle DFDS Lisco routes

DFDS Lisco klantenrecensies.

 • "Fijne overtocht"

  We hebben een fijne overtocht gehad. De 4 persoonshut is aan de kleine kant.

  Lees meer Lees minder
 • "Klaipeda_Kiel"

  aan Boord is alles redelijk geregeld. Wifi is wel extreem duur. Schip vertrok 0,5 uur voor officieel tijdstip. Organisatie aan de wal was weer de bekende puinhoop. Op het schip zelf was de organisatie uitstekend.

  Lees meer Lees minder
 • "Stipt op tijd"

  Leuke overtocht naar Baltische staten

  Lees meer Lees minder
 • "Happy travellers!"

  We enjoyed all aspects of our trip = planning, chicking in and the ferry boat itself. Top!

  Lees meer Lees minder