Veerboten naar Bali
Veerboten via 37 routes en 21 havens
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Bali

Nieuwste aanbiedingen voor Bali

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Bali

De immer populaire eiland Bali ligt tussen Java en Lombok in de Indonesische archipel. Met de perfecte mix van prachtige decors, de gastvrije bevolking en prachtige stranden, maken Bali een waar paradijs op aarde.

Echter, Bali biedt veel meer dan surfen en luxe resorts. Prachtige sculpturen van Hindoe goden of een prachtige binnenplaats zijn overal te spotten.

De kleine religieuze feesten bekend als 'canang sari' zullen uw aandacht zeker trekken. Deze blad trays worden dagelijks gemaakt en zijn te vinden op elke deur. Ze zijn meestal vol kleurrijke bloemen en aromatische wierook, en maken Bali zo aantrekkelijk, samen met de rustige sfeer.

Terwijl Kuta aan de zuidkust een toeristische haven is, met zijn western-georiënteerde bars, de voet stad van Ubud in het noorden is het culturele centrum. De ontzagwekkende rijstvelden, heilige bossen en historische monumenten geven u een ware zin van het Balinese leven.

Een van de populairste attracties van Ubud is het heilige Monkey Forest, met meer dan zeshonderd ondeugende makaken, die niet zullen aarzelen om op je arm te klimmen, op zoek naar bananen. Ook, verscholen tussen de bomen zijn drie prachtige tempels, die terug tot de 14e eeuw gaan.

Er zijn meer dan 20.000 tempels, die bekend staat als 'pura', met bepaalde wetten die elke gemeente verzoeken om ten minste drie te bouwen.

Pura Taman Saraswati, net ten noorden van Ubud, is één van de mooiste. Het is omgeven door prachtige waterpartijen en displays ingewikkelde gravures van Dewi Saraswati, de hindoeïstische godin van de kunsten.

Pura Luhur Ulu Watu aan de zuidkust is ook de moeite waard, en biedt een subliem uitzicht op de kust en onderdak aan vaak prestaties van de spectaculaire 'Kecak' dans, met tot 250 dansers in concentrische cirkels.

Er zijn een aantal veerboot routes naar Bali, die allemaal in Padang Bai aankomen, aan de zuid-oostkust en Serangang aan de kust van zuid-centraal, in de buurt van Kuta.

Er zijn vertrek punten in Teluk Kode aan de westkust van Lombok, Gili Trawangan en Gili Air. Deze reizen worden verzorgd door de veerbootmaatschappij Bluewater Express, die diensten high-speed dagelijk veerdiensten biedt.

Bali klantenrecensies

 • "Met Rocky van Lembongan naar Sanur"

  Prima ferry! Comfortabel! Behulpzaam personeel!! Top!

  Lees meer Lees minder
 • "Ruwe zee"

  Scoot heeft niet de grooste boten. Bij mooi weer ga je harder. Vandaag was een ruwe zee voorspeld. Na aanmelden bleek dat wij niet op de lijst stonden maar dat kwam snel goef. Half uurtje vertraging inmiddels voor alle rederijen ivm de ruwe zee. Plots stond scootdame weer bij ons met verzoek of wij niet op boot med wilde van concurrent? De kaptein wilde minder ballast ivm weer. Dat wad de boot waar je buiten op dek mag zitten, binnen wel airco, dus meteen Jaaa. Nadeel, we moesten om via Padanbai ipv rechtstreeks naar Sanur. Maar lievet 2,5 uur over zee en 1,5 over land dan 4 uur over zee( ivm weer langere reistijd). Dank je Scoot! Scoot boot heeft geen airco en is binnen zitten, benauwder. Iedereen blij! 👍

  Lees meer Lees minder
 • "Perfecte overtocht"

  Perfecte overtocht 

  Lees meer Lees minder
 • "Very good"

  It was indeed fast.. the boat was jumping on the waves.  They started with an introduction, very nice. We were a little bit later than expected. And when we arrived everybody collect in the restaurant. Every passenger was dropped off at their hotel/guesthouse. That was included, good service

  Lees meer Lees minder

Routes en Havens in Bali

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking