Veerboten naar Bali
Veerboten vanaf 35 routes en 21 havens
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Bali

Nieuwste aanbiedingen voor Bali

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Bali

De immer populaire eiland Bali ligt tussen Java en Lombok in de Indonesische archipel. Met de perfecte mix van prachtige decors, de gastvrije bevolking en prachtige stranden, maken Bali een waar paradijs op aarde.

Echter, Bali biedt veel meer dan surfen en luxe resorts. Prachtige sculpturen van Hindoe goden of een prachtige binnenplaats zijn overal te spotten.

De kleine religieuze feesten bekend als 'canang sari' zullen uw aandacht zeker trekken. Deze blad trays worden dagelijks gemaakt en zijn te vinden op elke deur. Ze zijn meestal vol kleurrijke bloemen en aromatische wierook, en maken Bali zo aantrekkelijk, samen met de rustige sfeer.

Terwijl Kuta aan de zuidkust een toeristische haven is, met zijn western-georiënteerde bars, de voet stad van Ubud in het noorden is het culturele centrum. De ontzagwekkende rijstvelden, heilige bossen en historische monumenten geven u een ware zin van het Balinese leven.

Een van de populairste attracties van Ubud is het heilige Monkey Forest, met meer dan zeshonderd ondeugende makaken, die niet zullen aarzelen om op je arm te klimmen, op zoek naar bananen. Ook, verscholen tussen de bomen zijn drie prachtige tempels, die terug tot de 14e eeuw gaan.

Er zijn meer dan 20.000 tempels, die bekend staat als 'pura', met bepaalde wetten die elke gemeente verzoeken om ten minste drie te bouwen.

Pura Taman Saraswati, net ten noorden van Ubud, is één van de mooiste. Het is omgeven door prachtige waterpartijen en displays ingewikkelde gravures van Dewi Saraswati, de hindoeïstische godin van de kunsten.

Pura Luhur Ulu Watu aan de zuidkust is ook de moeite waard, en biedt een subliem uitzicht op de kust en onderdak aan vaak prestaties van de spectaculaire 'Kecak' dans, met tot 250 dansers in concentrische cirkels.

Er zijn een aantal veerboot routes naar Bali, die allemaal in Padang Bai aankomen, aan de zuid-oostkust en Serangang aan de kust van zuid-centraal, in de buurt van Kuta.

Er zijn vertrek punten in Teluk Kode aan de westkust van Lombok, Gili Trawangan en Gili Air. Deze reizen worden verzorgd door de veerbootmaatschappij Bluewater Express, die diensten high-speed dagelijk veerdiensten biedt.

Routes en Havens in Bali

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking