COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Bali

De immer populaire eiland Bali ligt tussen Java en Lombok in de Indonesische archipel. Met de perfecte mix van prachtige decors, de gastvrije bevolking en prachtige stranden, maken Bali een waar paradijs op aarde.

Echter, Bali biedt veel meer dan surfen en luxe resorts. Prachtige sculpturen van Hindoe goden of een prachtige binnenplaats zijn overal te spotten.

De kleine religieuze feesten bekend als 'canang sari' zullen uw aandacht zeker trekken. Deze blad trays worden dagelijks gemaakt en zijn te vinden op elke deur. Ze zijn meestal vol kleurrijke bloemen en aromatische wierook, en maken Bali zo aantrekkelijk, samen met de rustige sfeer.

Terwijl Kuta aan de zuidkust een toeristische haven is, met zijn western-georiënteerde bars, de voet stad van Ubud in het noorden is het culturele centrum. De ontzagwekkende rijstvelden, heilige bossen en historische monumenten geven u een ware zin van het Balinese leven.

Een van de populairste attracties van Ubud is het heilige Monkey Forest, met meer dan zeshonderd ondeugende makaken, die niet zullen aarzelen om op je arm te klimmen, op zoek naar bananen. Ook, verscholen tussen de bomen zijn drie prachtige tempels, die terug tot de 14e eeuw gaan.

Er zijn meer dan 20.000 tempels, die bekend staat als 'pura', met bepaalde wetten die elke gemeente verzoeken om ten minste drie te bouwen.

Pura Taman Saraswati, net ten noorden van Ubud, is één van de mooiste. Het is omgeven door prachtige waterpartijen en displays ingewikkelde gravures van Dewi Saraswati, de hindoeïstische godin van de kunsten.

Pura Luhur Ulu Watu aan de zuidkust is ook de moeite waard, en biedt een subliem uitzicht op de kust en onderdak aan vaak prestaties van de spectaculaire 'Kecak' dans, met tot 250 dansers in concentrische cirkels.

Er zijn een aantal veerboot routes naar Bali, die allemaal in Padang Bai aankomen, aan de zuid-oostkust en Serangang aan de kust van zuid-centraal, in de buurt van Kuta.

Er zijn vertrek punten in Teluk Kode aan de westkust van Lombok, Gili Trawangan en Gili Air. Deze reizen worden verzorgd door de veerbootmaatschappij Bluewater Express, die diensten high-speed dagelijk veerdiensten biedt.

Populaire veerbootmaatschappijen

  • 14 Afvaarten / Week 1 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
  • 14 Afvaarten / Week 45 min
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Week 30 min
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Week 30 min
  • Prijsaanvraag

Bali klantenrecensies

 • "Goede ervaring"

  Alles keurig geregeld. Niets op aan te merken!

  Lees meer Lees minder
 • "Fast and furious "

  Met deze bootverbinding ben je in een half uur aan de overkant. Hij gaat wel snel dus houdt rekening met wat turbulentie onderweg. Zeer aardige bemanning die alles op en van de boot dragen.

  Lees meer Lees minder
 • "Perfect"

  Perfect Vertrek vanuit Serangan harbor 15 min van Sanur Gewoon instappen vanaf een steiger en in Nusa Lembogan idem

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Bali