Bali Eka Jaya
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Bali Eka Jaya

Bali Eka Jaya

Bali Eka Jaya is uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare en meest gebruikte veerbootmaatschappijen op Bali. De Eka Jaya Fast Boat beschikt over een motor met een vermogen van 1500 pk. Aan boord vindt u 180 afzonderlijke stoelen. U kunt kiezen voor de gezellige zitgedeeltes op het benedendek of op het buitendek genieten van onvergetelijk uitzicht op de prachtige omgeving terwijl u over de diepblauwe wateren vaart.

Het comfort en de veiligheid van passagiers staan zeer hoog in het vaandel bij Bali Eka Jaya. Het hardwerkende en vriendelijke personeel doet er alles aan om u een fijne reis te bezorgen. Met oog op de veiligheid vindt u aan boord tevens veiligheidsapparatuur, een brandblusser, een brandalarm en een volledig functionerend toilet.

Bali Eka Jay verzorgt schitterende overtochten tussen de meest populaire bestemmingen van Indonesië, met name Bali en de Gili Eilanden zijn toeristische trekpleisters. Bij aankomst in Padang Bai, de Gili eilanden, Seragan of het eiland Lembongan kunt u gebruikmaken van de gratis transferdienst die passagiers in een minibus naar de populairste hotels en resorts brengt.

Bekijk Bali Eka Jaya dienstregelingen, prijzen en boek Bali Eka Jaya ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Bali Eka Jaya ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Aan boord Bali Eka Jaya

Alle Bali Eka Jaya routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.