Starfish Fast Cruise
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Starfish Fast Cruise

Starfish Fast Cruise

Starfish Fast Cruise biedt het hele jaar door een snelle en efficiënte veerdienst van Sanur naar Nusa Penida Island. Deze route vertrekt vanuit Bali en steekt de Badung Straat over in ongeveer 30 minuten, en doet zijn naam als snelle cruise eer aan.

De Starfish Fast Cruise kan comfortabel tot 90 passagiers per reis ontvangen. Hun schepen voldoen ook aan internationale veiligheidsnormen en zijn uitgerust met 80 reddingsvesten voor volwassenen, 5 reddingsvesten voor kinderen, een EHBO-doos, reddingsringen, reddingsvlotten en brandblussers in het onwaarschijnlijke geval van een noodsituatie.

De veerboten varen de hele dag tussen 08:00 en 17:00 uur. Houd er echter rekening mee dat de dienstregeling van de veerboten kan veranderen, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het is ook aanbevolen dat passagiers 90 minuten voor het geplande vertrek aanwezig zijn.

Bekijk Starfish Fast Cruise dienstregelingen, prijzen en boek Starfish Fast Cruise ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Starfish Fast Cruise ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.