Marlin Fast Boat
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Marlin Fast Boat

Marlin Fast Boat

Marlin Lembongan Cruiser werd opgericht in 2012, en biedt dagelijks high-speed overtochten tussen Sanur in het zuidoosten van Bali en Nusa Lembongan, een klein eilandje voor de noordwest kust van Nusa Penida, Indonesië.

Met behulp van een 750 gemotoriseerde boot die tot 35 passagiers kan vervoeren, Marlin Lembongan Cruiser biedt veerdiensten vanaf Bali naar Lembongan in slechts 30 minuten, met een pick-up en drop-off service in sommige gebieden op Bali.

De boot biedt een breed scala aan veiligheidsvoorzieningen, waaronder reddingsvlotten, jassen en ring boeien, en de volledig geaccrediteerd kapitein en de bemanning aan boord helpen u graag met eventuele problemen gedurende de reis. Tijdens uw reis, kunt u ervoor kiezen om in de zon te liggen op het bovendek of te ontspannen in de comfortabele stoelen op de benedendek.

Lembongan is hard op weg een van de populairste bestemmingen van het land te worden en is ideaal voor surfen en snorkelen. Lembongan biedt ook een meer ontspannen sfeer dan de bruisende resorts op Bali, een ideaal locatie voor een fantastische dagreis.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Marlin Fast Boat dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Marlin Fast Boat routes

Marlin Fast Boat routes and ports

Marlin Fast Boat klantenrecensies.

  • "Fast and furious "

    Met deze bootverbinding ben je in een half uur aan de overkant. Hij gaat wel snel dus houdt rekening met wat turbulentie onderweg. Zeer aardige bemanning die alles op en van de boot dragen.

    Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.