The Tanis Fast Cruise
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor The Tanis Fast Cruise

The Tanis Fast Cruise

De Tanis Fast Cruise is een veerbootmaatschappij die op Bali opereert en werd opgericht in 1992. Tegenwoordig verzorgt zij regelmatig veerboten van Indonesië naar Bali, met vertrek vanaf Sanur Beach naar Nusa Penida en Nusa Lembongan (Jungut Batu Beach) gedurende het hele jaar. Ze zijn altijd trots geweest op de comfortabele service voor al hun passagiers die tussen deze twee prachtige toeristische bestemmingen reizen.

Tanis Fast Cruise heeft een vloot van 3 schepen die elk van de beschikbare routes bedienen. De Grand Tanis kan tot 186 passagiers in één reis vervoeren en kan snelheden tot 33 knopen bereiken. De Tanis Ranger en Tanis Spirit kunnen respectievelijk 70 en 100 passagiers vervoeren.

Alle veerboten van Tanis Fast Cruise zijn uitgerust met zwemvesten, reddingsvlotten, vuurpijlen, brandblussers en maritieme radiocommunicatie in het onwaarschijnlijke geval van een noodsituatie. Ze hebben ook ultramoderne navigatiesystemen aan boord.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van The Tanis Fast Cruise raadplegen en The Tanis Fast Cruise veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen The Tanis Fast Cruise ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle The Tanis Fast Cruise routes

The Tanis Fast Cruise routes and ports

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.