COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Gili Gili Fast Boat

Gili Gili Fast Boat werd opgericht in 2009 en staat bekend als een van de meest respectabele en betrouwbare veerbootmaatschappijen van Indonesië. Het bedrijf verzorgt snelle en comfortabele overtochten tussen Bali en de Gili-eilanden, met name Gili Trawangan and Gili Air.

Aan boord vindt u verstelbare comfortabele stoelen, een ruim dek, toilet en veiligheidsuitrusting. Comfort en veiligheid zijn zeer belangrijk voor Gili Gili Fast Boat. De bemanningsleden spreken Engels en hebben veel ervaring. U bent dus in goede handen. Cake, mineraalwater en handdoeken zijn gratis verkrijgbaar aan boord.

De veerboten van Gili Gili Fast Boat kunnen een snelheid bereiken tussen de 25 en 35 knopen en beschikken over LCD-tv's. Op sommige overtochten is animatie aan boord aanwezig. Passagiers kunnen maximaal 2 stuks bagage per persoon meenemen. Op populaire bestemmingen zoals Sanur, Tanjung Benoa en Padang Bai biedt Gili Gili Fast Boat gratis pendeldiensten aan naar de hotels en resorts.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Gili Gili Fast Boat dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Aan boord Gili Gili Fast Boat