COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Sugriwa Express

Sugriwa Express biedt snelle en soepele overtochten aan naar prachtige toeristische bestemmingen in Indonesië. De drie Nusa eilanden worden met de dag populairder. Bezoekers komen af op de paradijselijke stranden, onderwateractiviteiten en het schitterende weer. Sugriwa Express speelt hierbij een belangrijke rol.

De veerdiensten vertreken meerdere keren per dag en duren slechts een half uurtje. De voorzieningen aan boord zijn beperkt, maar de veerboot is snel en comfortabel. De medewerkers zijn zeer klantgericht en altijd bereid om passagiers te helpen bij eventuele vragen of problemen.

De gastvrijheid van Sugriwa Express houdt niet op zodra u weer aan land stapt. U kunt namelijk gebruikmaken van de gratis pendeldienst naar de resorts in de buurt van de haven.

We adviseren passagiers om 30 minuten voor het vertrek van de veerboot aanwezig te zijn bij de haven, waar de medewerkers u helpen bij het inladen van uw bagage.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Sugriwa Express bekijken en Sugriwa Express veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Sugriwa Express bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.