COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Arthamas Express

Bali behoort tot de populairste toeristische bestemmingen ter wereld. Het eiland is vooral erg geliefd onder jonge reizigers en backpackers. Arthamas Express speelt in op de groeiende vraag door snelle en comfortabele overtochten aan te bieden tussen Sanur en Lembongan, over de Straat Badung.

Bij de overtocht wordt gebruikgemaakt van de 'Fast Boat' die beschikt over 4 krachtige motoren. Het schip heeft een lengte van 16,25 meter en is 3,50 meter breed. Aan boord is plaats voor 80 passagiers. De boot beschikt over een moderne veiligheidsuitrusting, waaronder zwemvesten voor alle passagiers en vier reddingsboeien. Daarnaast hebben de medewerkers van Arthamas Express een veiligheidstraining ondergaan.

De veerdienst vertrekt drie keer per dag vanuit Sanur en Lembongan en de overtocht neemt slechts een half uur in beslag. Onderweg kunt u genieten van prachtige uitzichten en de frisse zeelucht opsnuiven. Nadat u bent aangekomen op uw bestemming kunt u gebruikmaken van de gratis pendeldiensten naar de nabijgelegen hotels. Daarnaast is er een gratis ophaalservice vanuit uw resort naar de haven zelf.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Arthamas Express raadplegen en Arthamas Express veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Arthamas Express ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Aan boord Arthamas Express

Alle Arthamas Express routes