COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Scoot Fast Cruises

Scoot Fast Cruises is de grootste veerbootmaatschappij van Indonesië. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van dagelijkse overtochten tussen de eilanden Bali, Lombok, Gili Trawangan en Gili Air.

Scoot Fast Cruises werd in 2004 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot de meest bekroonde veerbootmaatschappij van Indonesië. Zo heeft Scoot Fast Cruises al voor het vijfde achtereenvolgende jaar de award voor 'Leading Operator' gewonnen. Deze prijs heeft het bedrijf te danken aan haar ruime ervaring, handige dienstregeling en uitstekende klantenservice.

Scoot Fast Cruises maakt gebruik van snelle en luxueuze catamarans die zijn voorzien van de modernste veiligheidsuitrustingen.

U kunt bij Scoot Fast Cruises ook terecht voor het boeken van snorkelexcursies, accommodaties en eilandtochten. Scoot Fast Cruises beschikt over een boot met glazen bodem zodat u de prachtige zeedieren en koraalriffen van dichtbij kunt bewonderen.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Scoot Fast Cruises bekijken en Scoot Fast Cruises veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Scoot Fast Cruises bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.