COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Dcamel Fast Ferry

DCamel heeft als missie om passagiers snel en comfortabel te vervoeren van en naar het Indonesische eiland Nusa Lembongan. Dankzij de snelle en krachtige veerboot duurt de overtocht van Sanur naar Nusa Lembongan slechts 30 minuten. Aan boord is ruimte voor 80 passagiers. Het schip beschikt over veiligheidsuitrusting. Klantvriendelijkheid staat zeer hoog in het vaandel bij Dcmamel en passagiers worden door de deskundige bemanning op efficiënte wijze aan boord begeleid. De moderne boot beschikt over uiterst comfortabele zitplaatsen en onderweg kunt u genieten van uitzicht over de eindeloos blauwe zee met prachtige stranden en adembenemende koraalriffen.

Naast een geweldige ervaring aan boord verzorgt Dcamel bij aankomst een gratis pendeldienst die u op een veilige manier naar uw resort brengt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat DCamel behoort tot de beste veerbootmaatschappijen van Indonesië.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Dcamel Fast Ferry raadplegen en Dcamel Fast Ferry veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Dcamel Fast Ferry ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Aan boord Dcamel Fast Ferry

Alle Dcamel Fast Ferry routes