Gili Getaway
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Gili Getaway

Gili Getaway

Gili Getaway verzorgt overtochten tussen de prachtige Gili-eilanden en Bali. Dankzij de frequente dienstregeling en betrouwbare service behoort Gili Getaway tot de populairste veerbootmaatschappijen van Indonesië.

Het bedrijf beschikt over veerboten met 250pk motoren en voldoende capaciteit voor 40 passagiers. Gili Getaway biedt razendsnelle overtochten aan. De populairste veerdienst is de overtocht tussen Bali en Gili Trawangan. Deze veerdienst vertrekt 2 keer per dag en duurt slechts 2 uur. Als klap op de vuurpijl verzorgt Gili Getaway gratis pendeldiensten van en naar de resorts.

Aan boord vindt u alle benodigdheden voor een comfortabele reis, waaronder versnaperingen, gekoelde handdoeken en zonnebrandcrème. Op het zonnedek kunt u een kleurtje opdoen en genieten van de adembenemend mooie omgeving terwijl u over het diepblauwe water vaart.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Gili Getaway bekijken en Gili Getaway veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Gili Getaway bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Aan boord Gili Getaway

Alle Gili Getaway routes

Gili Getaway routes and ports

Gili Getaway klantenrecensies.

  • "Very good"

    It was indeed fast.. the boat was jumping on the waves.  They started with an introduction, very nice. We were a little bit later than expected. And when we arrived everybody collect in the restaurant. Every passenger was dropped off at their hotel/guesthouse. That was included, good service

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.