COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Gili Getaway

Gili Getaway verzorgt overtochten tussen de prachtige Gili-eilanden en Bali. Dankzij de frequente dienstregeling en betrouwbare service behoort Gili Getaway tot de populairste veerbootmaatschappijen van Indonesië.

Het bedrijf beschikt over veerboten met 250pk motoren en voldoende capaciteit voor 40 passagiers. Gili Getaway biedt razendsnelle overtochten aan. De populairste veerdienst is de overtocht tussen Bali en Gili Trawangan. Deze veerdienst vertrekt 2 keer per dag en duurt slechts 2 uur. Als klap op de vuurpijl verzorgt Gili Getaway gratis pendeldiensten van en naar de resorts.

Aan boord vindt u alle benodigdheden voor een comfortabele reis, waaronder versnaperingen, gekoelde handdoeken en zonnebrandcrème. Op het zonnedek kunt u een kleurtje opdoen en genieten van de adembenemend mooie omgeving terwijl u over het diepblauwe water vaart.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Gili Getaway bekijken en Gili Getaway veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Gili Getaway bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Gili Getaway routes

Alternatieve maatschappijen en routes