COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Rocky Fast Cruise

Rocky Fast Cruise is een Indonesische veerbootmaatschappij. Het bedrijf verzorgt veerdiensten tussen Sanur aan de zuidoostkust van Bali en het kleine eiland Nusa Lembongan in de Straat Badoeng.

Nusa Lembongan ligt slechts 29 kilometer uit de kust van Bali en de overtochten vanuit Sanur duren slechts 25 minuten. Rocky Fast Cruise verzorgt 4 overtochten per dag op basis van een regelmatige dienstregeling. De overtochten zijn bij uitstek geschikt voor toeristen en backpackers die willen reizen tussen de mooiste strandresorts van Bali of op zoek zijn naar geweldige plekken om te snorkelen of duiken.

Het grootste schip van Rocky Fast Cruise heet Rockey Star. Dit 22 meter lange schip wordt aangedreven door 500 PK motoren en biedt plaats aan 100 passagiers. Rocky 3 heeft voldoende capaciteit voor 40 passagiers en Rocky 1 is geschikt voor kleinere groepen tot 25 passagiers. Iedere veerboot is volledig verzekerd en voorzien van een moderne veiligheidsuitrusting met reddingsvesten, GPS-systeem, EHBO-koffer en reddingsboeien.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Rocky Fast Cruise bekijken en Rocky Fast Cruise veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Rocky Fast Cruise bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Rocky Fast Cruise routes

Rocky Fast Cruise klantenrecensies.

  • "Perfect"

    Perfect Vertrek vanuit Serangan harbor 15 min van Sanur Gewoon instappen vanaf een steiger en in Nusa Lembogan idem

    Lees meer Lees minder
  • "Goede ervaring"

    Alles keurig geregeld. Niets op aan te merken!

    Lees meer Lees minder