Lombok

Hoe u overtochten vanuit Lombok naar Bali kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Lombok en Bali, met een gecombineerde 18 afvaarten per week. Bluewater Express biedt 2 routes, Teluk Kode naar Serangan gaat 7 keer per week & Teluk Kode naar Padangbai ongeveer 7 keer wekelijks. Bali Eka Jaya biedt 1 Route, Bangsal naar Padangbai die 4 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Lombok naar Bali.

Lombok Bali Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Lombok naar Bali

Over Bali:

Bali is een van de meest populaire en bekende eiland bestemmingen ter wereld, gelegen tussen Java en Lombok, Indonesië.

'Het eiland van de Goden', met zijn tienduizend tempels en prachtig afwisselend landschap, is een droombestemming voor iedereen van backpackers tot de mega-rijke bezoekers. Voor een relatief kleine landmassa, er zijn talloze dingen te zien, plekken om te bezoeken en achtergronden te bewonderen. Bekend om world-class surfen, prachtige stranden en luxe resorts, Bali is ook gekenmerkt door beboste bergen, idyllische eilandjes voor de kust en de schilderachtige rijstvelden. Twee van de belangrijkste steden zijn Kuta, in het zuiden, die een van de eerste toeristische hubs was, met een bruisend nachtleven, en Ubud, het culturele centrum van Bali, als een langzaam tempo, spirituele retraite.

Reizen per boot is wijdverbreid in Indonesië, en het is gemakkelijk om Bali te bereiken vanaf tal van locaties, met regelmatige routes vanuit de meest bezochte locaties van het land met inbegrip van Lombok en de Gili-eilanden.