Bluewater Express
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Bluewater Express

Bluewater Express

Bluewater Express verzorgt populaire veerdiensten tussen de Indonesische eilanden Bali, Lombok en de Gili-eilanden.

Dankzij de stevige nadruk op veiligheid, professionaliteit en klanttevredenheid staat Bluewater Express bekend als een van de beste en meest betrouwbare veerbootmaatschappijen van de regio.

Bluewater Express werd in 2005 opgericht door Britse eigenaren. De vloot bestaat uit 3 moderne, speciaal gebouwde schepen. Deze veerboten werden allemaal geïntroduceerd tussen de late jaren 2000 en begin jaren tien. Ze kunnen tussen de 30 en 60 passagiers vervoeren. De schepen zijn specifiek ontworpen om de wateren tussen Bali en Lombok aan te kunnen, zodat u comfortabel kunt reizen. De veerboten vertrekken meerdere keer per dag, het hele jaar door. De frequentie neemt toe in het hoogseizoen.

De faciliteiten aan boord zijn beperkt, maar passagiers hebben de beschikking over een toilet en een ruim zonnedek. Daarnaast worden mineraalwater en zoetigheden gratis verstrekt. 's Ochtends wordt gratis koffie of thee geserveerd. Dit is inbegrepen bij de ticketprijs voor diensten vanaf Serangan Harbour.

Het bedrijf biedt transferdiensten aan van en naar de hotels in Serangan en Padang Bai op Bali. Hierdoor is het nog makkelijker om naar Lombok en de Gili-eilanden te reizen. Transfers zijn beschikbaar op aanvraag en moeten vooraf worden gereserveerd.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Bluewater Express raadplegen en Bluewater Express veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Bluewater Express ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Aan boord Bluewater Express

Alle Bluewater Express routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Bluewater Express klantenrecensies.

  • "goede overtocht "

    fijne maatschappij, goed verzorgd

    Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.