Cycladen

Hoe u overtochten vanuit Cycladen naar Kreta kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Cycladen naar Kreta. Er zijn 4 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 13 Veerboot Routes die Thira (Santorini) naar Heraklion, Milos naar Heraklion & Sitia, Mykonos naar Heraklion, Paros naar Heraklion, Naxos naar Heraklion, Tinos naar Heraklion, Syros naar Heraklion, Thira (Santorini) naar Heraklion, Sitia & Rethimnon, Milos naar Heraklion & Sitia, Thira (Santorini) naar Heraklion, Sitia & Rethimnon & Anafi naar Heraklion & Sitia verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Cycladen en Kreta is Thira (Santorini) naar Heraklion, met een vaartijd van ongeveer 1 uur 45 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Cycladen Kreta Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Cycladen naar Kreta

Over Cycladen:

De Cycladen zijn een Griekse eilandengroep aan de Egeïsche Zee, ten zuidoosten van het vasteland.

Of u nu op zoek bent naar een avontuur vol actie, romantisch weekendje weg, of zalige ontsnapping, de Cycladen hebben het allemaal. Ook, niet alleen zijn ze verbluffend mooi, ze leveren aan de culturele front ook trots bloeiende voedsel scènes en een rijke geschiedenis.

Je bent nooit een tekort aan fascinerende dingen om ofwel te zien. Delos is de legendarische geboorteplaats van de Griekse goden Apollo en Artemis en beweert vele archeologische sites, terwijl de wereld-beroemde stranden van Mykonos zijn de perfecte plekken om te ontspannen na een dag vol avontuur.

Als het gaat om het verkennen van Griekenland en haar eilanden, reizen per ferry is een snelle en handige manier om rond te krijgen. Van de Cycladen, is er een uitgebreid netwerk van ferry routes beschikbaar om de omliggende Griekse eilanden en het vasteland, evenals tal van kruisingen tussen de Cycladen groep zelf.

Over Kreta:

Kreta is het grootste en meest bevolkte eiland van Griekenland, gelegen aan de Middellandse Zee, iets ten zuidoosten van het vasteland

Bekend om zijn gevarieerde landschappen bestaande uit vruchtbare valleien, prachtige stranden en de beroemde White Mountains vinden naast idyllische havens en slaperige dorpjes, Kreta heeft prachtige decors om elke hoek.

Tal van aloude tradities blijven van fundamenteel belang voor de Kretenzische cultuur, met inbegrip van Pasen feesten, het spelen van snaarinstrumenten genaamd 'lyra' en het uitvoeren van spectaculaire lokale dansen. Sommige Grieken zelfs zeggen Kreta kon zijn eigen land als gevolg van de diverse terrein en de unieke manier van leven.

Er zijn vele binnenlandse ferry routes af te wijken van het vasteland en de omliggende eilandengroepen in de Egeïsche Zee, die bij de vijf Kretenzer havens aan de noordkust, met inbegrip van de hoofdstad Heraklion. Deze afvaarten hebben variërende reistijden en worden gerund door meerdere veerbootmaatschappijen, dus er is ruime keuze als het om reizen per boot gaat.