Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3634 routes vanuit 781 havens.

Meer dan 2.5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1.2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar België

De meertalige Noord-Europese land, België heeft een culturele diversiteit die haar saaie reputatie onder reizigers tegenspreekt.

Met twee grote taalgroepen, de bevolking van België is verdeeld tussen de Nederlands sprekende Vlaanderen in het noorden en de Franstaligen van Wallonië in het zuiden. Er zijn ook een aantal Duits sprekende woonachtig in het oosten, in de richting van de Duitse grens.

De 3 belangrijkste regio's van België zijn visueel ook heel anders. Het Vlaams of Vlaanderen regio beslaat het noorden van het land en omvat de steden Antwerpen, Gent, Leuven en Brugge, terwijl de Waalse regio beslaat het zuiden en de grootste steden zijn Charleroi, Luik, Namen en Bergen. Brussel is de hoofdstad van het land.

Veerboten verbinden het noorden van Engeland met België, een geweldige manier om op het continent aan te komen uit Noord-Engeland met minimale rijden. Veerdiensten worden het hele jaar door verzorgd door moderne cruise ferries. Veerdiensten vanuit het zuiden van Engeland (meestal naar Oostende) worden af en toe verzorgd, maar er momenteel niets permanent beschikbaar.

Als je vanuit Engeland reist, vooral uit het zuiden, dan kan het handiger zijn om naar een haven in Frankrijk of Nederland aan te komen.

Lees meer Lees minder

Populaire veerbootmaatschappijen

 • P&O Ferries
  • Prijsaanvraag

België klantenrecensies

 • "Prima overtocht met P&O"

  Niets te klagen

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  Fijne reis gehad. Aanrader om met de boot te reizen. Een fijne onderbreking van de reis. Catering kan ik niks zinnigs over zeggen. Heb niks gekocht.

  Lees meer Lees minder
 • "Englandreis"

  Julie 2019

  Lees meer Lees minder
 • "to retrieve lost jackets"

  Hello, my daughters left their jackets on the boat. Though it wasn't easy to get into contact with the right department, the jackets had been nicely stored and once the proper channels were contacted, they delivered the lost items overseas within a week. Very kind and helpfull staff. Congratulations!

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in België