Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Veerboten naar België
Veerboten vanaf 1 route en 2 havens

Tips & informatie voor België

Nieuwste aanbiedingen voor België

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar België

De meertalige Noord-Europese land, België heeft een culturele diversiteit die haar saaie reputatie onder reizigers tegenspreekt.

Met twee grote taalgroepen, de bevolking van België is verdeeld tussen de Nederlands sprekende Vlaanderen in het noorden en de Franstaligen van Wallonië in het zuiden. Er zijn ook een aantal Duits sprekende woonachtig in het oosten, in de richting van de Duitse grens.

De 3 belangrijkste regio's van België zijn visueel ook heel anders. Het Vlaams of Vlaanderen regio beslaat het noorden van het land en omvat de steden Antwerpen, Gent, Leuven en Brugge, terwijl de Waalse regio beslaat het zuiden en de grootste steden zijn Charleroi, Luik, Namen en Bergen. Brussel is de hoofdstad van het land.

Veerboten verbinden het noorden van Engeland met België, een geweldige manier om op het continent aan te komen uit Noord-Engeland met minimale rijden. Veerdiensten worden het hele jaar door verzorgd door moderne cruise ferries. Veerdiensten vanuit het zuiden van Engeland (meestal naar Oostende) worden af en toe verzorgd, maar er momenteel niets permanent beschikbaar.

Als je vanuit Engeland reist, vooral uit het zuiden, dan kan het handiger zijn om naar een haven in Frankrijk of Nederland aan te komen.

België klantenrecensies

 • "Spirit of Britain"

  Ik reis regelmatig per boot tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk en heb de gelegenheid gehad om met het nieuwe schip van P&O Ferries ‘Spirit of Britain’ te reizen. Het is een groot modern schip met een grote capaciteit. Faciliteiten aan boord en catering waren uitstekend met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook was het heel makkelijk om van en aan boord te komen

  Lees meer Lees minder
 • "Een snelle Ferry naar Frankrijk"

  In augustus reisde ik als voetpassagier met LD Lines. Mijn indruk van het schip: - Eten was gemiddeld - slechte keuze, maar relatief smakelijke - Het schip was schoon, vooral de toiletten - een grote bonus - De barman wist hoe je een pint (of drie) giet. Wel duur! We stapten aan boord en het schip vertrok keurig op tijd. Wij kwamen slechts een paar minute aan. Ik zou met LD Lines zeker weer reizen.

  Lees meer Lees minder
 • "koopje"

  We zijn twee keer geweest, cabine upgrade aanbevolen. Wij hadden onze eigen eten, sarnies en Cupa soep. Goedkope drank in de winkel, redelijke prijzen in de bar. Neem een reiswaterkoker en kopjes enz. Brugge is fantastisch! een mini-Venetië, go for it.

  Lees meer Lees minder
 • "Geweldige reis - Zondag 18 september 2011"

  Als onderdeel van een 1000 mijl goed doel fietstocht van Suffolk naar het zuiden van Frankrijk, samen met twee vrienden ben ik met de boot van Dover naar Calais gereisd met toegang tot de prive-lounge en restaurant. We namen de boot om 9:40, die perfect voor ons schema was omdat we behoefte aan een stevig ontbijt en de ruimte om te ontspannen hadden. Het boarding en vertrek proces was heel snel, de ferry was op tijd en de service in de lounge en het restaurant is uitstekend. De tunnel is zeker een van de beste manier om te reizen! Nick Mills

  Lees meer Lees minder

Routes en Havens in België

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking