Waarom kiezen voor
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3180 routes vanuit 750 havens.

Gewaardeerd door meer dan 2.5 miljoen klanten.

We regelen meer dan 1.2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar België

De meertalige Noord-Europese land, België heeft een culturele diversiteit die haar saaie reputatie onder reizigers tegenspreekt.

Met twee grote taalgroepen, de bevolking van België is verdeeld tussen de Nederlands sprekende Vlaanderen in het noorden en de Franstaligen van Wallonië in het zuiden. Er zijn ook een aantal Duits sprekende woonachtig in het oosten, in de richting van de Duitse grens.

De 3 belangrijkste regio's van België zijn visueel ook heel anders. Het Vlaams of Vlaanderen regio beslaat het noorden van het land en omvat de steden Antwerpen, Gent, Leuven en Brugge, terwijl de Waalse regio beslaat het zuiden en de grootste steden zijn Charleroi, Luik, Namen en Bergen. Brussel is de hoofdstad van het land.

Veerboten verbinden het noorden van Engeland met België, een geweldige manier om op het continent aan te komen uit Noord-Engeland met minimale rijden. Veerdiensten worden het hele jaar door verzorgd door moderne cruise ferries. Veerdiensten vanuit het zuiden van Engeland (meestal naar Oostende) worden af en toe verzorgd, maar er momenteel niets permanent beschikbaar.

Als je vanuit Engeland reist, vooral uit het zuiden, dan kan het handiger zijn om naar een haven in Frankrijk of Nederland aan te komen.

Lees meer Lees minder

Populaire veerbootmaatschappijen

 • P&O Ferries
  • Prijsaanvraag

België klantenrecensies

 • "P&O ferrie"

  Rustige zee, uitwaaien op het dek en ontspannen na een lange autorit is een ideale ombinatie om in het Verenigd Koningrijk te geraken.

  Lees meer Lees minder
 • "Holiday 2016"

  Dit is de 2e keer dat wij gebruik maken van de ferrie naar Hull - Wij zijn zonder meer heel tevreden van wat betreft de boottrip in zijn geheel Stiptheid was iedere keer perfect - alles hangt ook af van het weer ed- personeel vriendelijk tot heel vriendelijk - de slaapcabines en badkamer zijn proper - men vindt er alles wat nodig is en de catering vinden wij uitstekend Ja- zeker voor herhaling vatbaar en zeker aan te bevelen - wat wij ook al hebben gedaan

  Lees meer Lees minder
 • "prima overtocht."

  Zoals elke keer dat we deze overtocht boeken is het ons ook nu goed bevallen, het is een relaxte manier can reizen, personeel is vriendelijk en hulpvaardig. Zeker een aanrader.

  Lees meer Lees minder
 • "Perfect"

  Dit jaar zijn we voor de zevende maal naar engeland geweest en telkens met P&O en telkens is dit perfect verlopen. Dus voor ons geen enkel probleem te melden hoor. Doe zo voort kunnen we alleen maar zeggen. Groetjes en dank je wel

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in België