Boek uw overtocht naar Zeebrugge

De veerhaven van Zeebrugge in België verbindt u met Hull in Engeland met een keuze uit 7 ferry overtochten per week. De duur van de Zeebrugge naar Hull overtocht uit 14 uur 30 minuten en het kruispunt wordt bediend door P&O Ferries.

Zeebrugge Havenkaart

Klik voor Kaart

Zeebrugge Veerdiensten

 • P&O Ferries
  • 7 Afvaarten / Week 14 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Zeebrugge Gids

Zeebrugge ( betekent "zee landing") is een haven - stad aan de kust van België, een onderverdeling van Brugge, waarvoor het de moderne haven is. Zeebrugge dient als een internationale haven en een badplaats met hotels, cafes en het strand. Zeebrugge heeft een grote rol gespeeld in het nieuw leven van Brugge, die helaas zijn haven verloor aan dichtslibben honderden jaren geleden. De bouw van de nieuwe zeehaven in Zeebrugge is aan het begin van de 20e eeuw begonnen en de stad heeft sindsdien de reputatie als een kunst -en toeristische centrum voor Noord-Europa. De jachthaven is ook de belangrijkste vissershaven van België, en de wholesale-vismarkt in de stad is een van de grootste vismarkten van Europa. Naast het feit dat de haven een passagiershaven is met veerdiensten naar het Verenigd Koninkrijk, de haven dient als centrale haven voor de Europese automobielindustrie en is belangrijk voor de invoer, de verwerking en de opslag van energie producten, landbouwproducten en overig stukgoed.

Hoe kom je in Zeebrugge Veerboot Haven

 • Zeebrugge Haven Adres

  Leopold II Dam 13 Havendam, B 8380 Brugge, Belgium

 • Zeebrugge Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Zeebrugge vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Zeebrugge Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!