Zadar
Pula
Veerboten naar Kroatië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Zadar - Pula

Veerboot van Zadar naar Pula

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Zadar en Pula. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Krilo Kapetan Luka. Zadar Pula veerboten kosten tussen €23 en €94, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Zadar Pula veerboten.

Zadar Pula Veerdienst Tijden

De eerste Zadar Pula veerboot vertrekt meestal vanuit Zadar rond 16:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 16:00.

Hoe lang is de veerboot van Zadar naar Pula?

Zadar Pula Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 4u 40m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 4u 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Zadar Pula Dienstregelingen

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Zadar naar Pula. Deze afvaarten worden verzorgd door Krilo Kapetan Luka. Houd er rekening mee dat dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Zadar Pula Veerboot Prijzen

Zadar Pula veerboot prijzen variëren tussen €23* en €94*. De gemiddelde prijs is meestal €60*. De goedkoopste Zadar Pula veerboot prijzen beginnen vanaf €19*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €60*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Zadar naar Pula?

De afstand tussen Zadar en Pula is ongeveer 108,2 mijl (174,2km) of 94,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Zadar Pula veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Zadar en Pula.

Kan ik te voet reizen van Zadar naar Pula?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Krilo Kapetan Luka tussen Zadar en Pula.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Zadar naar Pula?

Huisdieren zijn momenteel niet toegestaan aan boord van de veerboten van Zadar naar Pula.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Zadar - Pula Route-overzicht
Land van vertrek Kroatië
Land van bestemming Kroatië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Krilo Kapetan Luka
Gemiddelde prijs 76 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 4h 40m
Snelste Zeiltijd 4h 30m
Eerste veerboot 16:00
Afstand 94 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Zadar naar Pula?

De reistijd per veerboot van Zadar naar Pula is ongeveer 4h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Zadar naar Pula?

De prijs van de ferry overtocht van Zadar naar Pula kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Zadar naar Pula is 71 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Zadar naar Pula?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Zadar naar Pula en dat is
  • Krilo Kapetan Luka

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Zadar naar Pula?

Boek overtochten van Zadar naar Pula via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Zadar en Pula?

De afstand van Zadar naar Pula is ongeveer 94 zeemijlen.

Zadar Gids

De stad Zadar in Kroatië ligt aan de Adriatische Zee, in de Dalmatië regio van het land, en kijkt uit op de eilanden Ugljan en Pasman, die van Zadar worden gescheiden door de Straat van Zadar. De diepe gracht die gebruikt worden om de oude stad te scheiden van het vasteland is inmiddels ingevuld. De structuur van de stad werd in de Romeinse tijd gelegd, in de tijd van Julius Caesar en keizer Augustus, die de stad met muren, torens en poorten versterkte . Er was een forum, de basiliek en de tempel in het westen van de stad, terwijl buiten was er een amfitheater en begraafplaatsen.

Nu nog zichtbaar, en gedeeltelijk bewaard gebleven, is het aquaduct dat werd gebouwd om de stad te voorzien van water en in de oude stad, was een middeleeuwse stad ontwikkeld die de bouw van kerken en kloosters gevraagd. Het Forum Romanum is een van de meest populaire toeristische attracties in Zadar en is de grootste aan de oostelijke kant van de Adriatische Zee. Het werd gebouwd door Augustus, zoals blijkt uit twee stenen inscripties over de voltooiing ervan dateert uit de 3e eeuw.

Veerboten vanuit de haven van de stad vertrekken 7 keer per week naar Ancona in Italië. De vaartijd voor deze service is ongeveer 6 uur.


Pula Gids

De Kroatische stad Pula ligt in de buurt van het schiereiland Istrië, en is de grootste stad van de region. De meest beroemde attractie van de stad is het goed bewaard gebleven Romeinse amfitheater, een van de meest beroemde bezienswaardigheden van Kroatië. Hoewel het amfitheater in de stad ligt, een knipoog naar de Romeinse oorsprong van Pula, haar geschiedenis gaat verder terug dan de Romeinen. Archeologische vondsten in het gebied suggereren dat de geschiedenis van Pula en gaat terug tot 40.000 of zelfs 1.000.000 jaar voor Christus! Echter, na de val van het Romeinse Rijk, Pula viel onder de controle van verschillende groepen, met inbegrip van de Oost-Goten voor 45 jaar tot 538 toen het werd een deel van het Byzantijnse Rijk, totdat de Slaven begonnen hun kolonisatie in het begin van de 7e eeuw. Ook in Pula is de triomfboog van de Sergii die werd gebouwd tussen 29 en 27 voor Christus ter ere van de Sergi familie die aan de kant van Octavianus, de latere keizer Augustus gevochten, in de Slag bij Actium in het huidige Griekenland.

De haven is druk in de zomer en biedt veerdiensten naar Venetië, waar verbindingen kunnen worden gemaakt naar andere Italiaanse bestemmingen, Rimini, en Kooper en Losinj in Kroatië.


Zadar naar Pula Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Krilo Kapetan Luka 16:00 20:45 4 uur 45 minuten Ma, do, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.