Venetië
Pula
Veerboten naar Kroatië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Venetië - Pula

Veerboot van Venetië naar Pula

Er zijn gemiddeld 5 wekelijkse afvaarten tussen Venetië en Pula. 2 maatschappijen bevaren deze route Kompas & Venezia Lines en vaart het hele jaar door. Venetië Pula veerboten kosten tussen €78 en €424, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Venetië Pula veerboten.

Venetië Pula Veerdienst Tijden

De eerste Venetië Pula veerboot vertrekt meestal vanuit Venetië rond 17:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:30.

Hoe lang is de veerboot van Venetië naar Pula?

Venetië Pula Vaartijden op deze veerboot route kan ongeveer 4h 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 30m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Venetië Pula Veerdienst Schema's

Er zijn gemiddeld 5 wekelijkse veerdiensten van Venetië naar Pula. Deze afvaarten worden verzorgd door Kompas & Venezia Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Venetië Pula Veerboot Prijzen

Venetië Pula veerboot prijzen variëren tussen €78* en €424*. De gemiddelde prijs is €251*. De goedkoopste Venetië Pula veerboot prijzen beginnen vanaf €67*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €252*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Venetië naar Pula?

De afstand tussen Venetië en Pula is ongeveer 112,8 mijl (181,6 km) of 98,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Venetië Pula veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Venetië en Pula.

Kan ik te voet reizen van Venetië naar Pula?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Kompas, Venezia Lines tussen Venetië en Pula.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Venetië naar Pula?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Venetië naar Pula met Venezia Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Venice - Pula Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Kroatië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Kompas & Venezia Lines
Gemiddelde prijs 318 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 4h 0m
Snelste Zeiltijd 3h 30m
Eerste veerboot 17:00
Laatste veerboot 17:30
Afstand 98 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Venetië naar Pula?

De reistijd per veerboot van Venetië naar Pula is ongeveer 3h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Venetië naar Pula?

De prijs van de ferry overtocht van Venetië naar Pula kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Venetië naar Pula is 294 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Venetië naar Pula?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Venetië naar Pula en dat is
  • Kompas

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Venetië naar Pula?

Boek overtochten van Venetië naar Pula via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Venetië naar Pula?

Ja, je kunt als voetpassagier van Venetië naar Pula reizen met
  • Kompas

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Venetië naar Pula?

Ja, je kunt met een voertuig van Venetië naar Pula reizen met
  • Kompas

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Venetië naar Pula?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Wat is de afstand tussen Venetië en Pula?

De afstand van Venetië naar Pula is ongeveer 98 zeemijlen.

Venetië Gids

De stad Venetië is gelegen in het noordoosten van Italië en ligt op een groep van 18 eilanden die worden gescheiden door kanalen en met elkaar verbonden zijn door een reeks bruggen. De stad ligt in de moerassige Venetiaanse lagune die zich uitstrekt langs de kustlijn, tussen de monden van de Po en Piave rivieren en ontleent zijn naam aan de oude Veneti mensen die in het gebied rond de 10e eeuw voor Christus leefde. De stad, misschien wel een van de meest bekende in de wereld, staat bekend om zijn prachtige architectuur, zijn standpunten en voor zijn kunstwerken. De stad en de lagune hebben, niet verrassend, is uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site.

De Venezia Ferry Terminal, Passeggeri, verbindt Venetië met het vasteland bij de uitgang van de beroemde brug Ponte della Liberta. De nieuwe Venice Marittima Terminal biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder de check-in balies, restaurants, winkels en nog veel meer diensten. De Terminal S Marta is te vinden in één van de haven oudste gebouwen en beschikt over moderne voorzieningen, waaronder cafés, winkels en andere openbare voorzieningen. De IS Basiliocan Terminal is waar veerboten van Kroatische en noordelijke Adriatische Zee bestemmingen aankomen. Bestemmingen beschikbaar vanuit de haven zijn Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran en Umag.


Pula Gids

De Kroatische stad Pula ligt in de buurt van het schiereiland Istrië, en is de grootste stad van de region. De meest beroemde attractie van de stad is het goed bewaard gebleven Romeinse amfitheater, een van de meest beroemde bezienswaardigheden van Kroatië. Hoewel het amfitheater in de stad ligt, een knipoog naar de Romeinse oorsprong van Pula, haar geschiedenis gaat verder terug dan de Romeinen. Archeologische vondsten in het gebied suggereren dat de geschiedenis van Pula en gaat terug tot 40.000 of zelfs 1.000.000 jaar voor Christus! Echter, na de val van het Romeinse Rijk, Pula viel onder de controle van verschillende groepen, met inbegrip van de Oost-Goten voor 45 jaar tot 538 toen het werd een deel van het Byzantijnse Rijk, totdat de Slaven begonnen hun kolonisatie in het begin van de 7e eeuw. Ook in Pula is de triomfboog van de Sergii die werd gebouwd tussen 29 en 27 voor Christus ter ere van de Sergi familie die aan de kant van Octavianus, de latere keizer Augustus gevochten, in de Slag bij Actium in het huidige Griekenland.

De haven is druk in de zomer en biedt veerdiensten naar Venetië, waar verbindingen kunnen worden gemaakt naar andere Italiaanse bestemmingen, Rimini, en Kooper en Losinj in Kroatië.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.