TP Line
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor TP Line

TP Line

TP LINE is een Kroatische ferry maatschappij die een regelmatige overtocht over de Adriatische Zee aanbiedt, met 2 door de staat gesubsidieerde routes vanuit Dubrovnik en 3 commerciële veerboten vanuit Split en Makarska. De populairste route van TP LINE is de veerboot van Split naar Dubrovnik, die tussen mei en oktober 2022 70.000 passagiers vervoerde.

Ze hebben momenteel een vloot van 6 hogesnelheidsveerboten en hebben in 2022 3 nieuwe schepen gekocht om hun commerciële routes in Kroatië te exploiteren. Deze heten Kolovare, Aenona, Puntamika, Arta, Anastazija en Nona Ana, kunnen stuk voor stuk een aanzienlijk aantal passagiers in één enkele reis vervoeren en worden bediend door een ervaren bemanning

Passagiers die reizen met TP LINE worden aangemoedigd om ten minste 15 minuten voor hun geplande vertrek aanwezig te zijn. De exacte locatie van elke veerboot kan worden gevolgd via hun website.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van TP Line raadplegen en TP Line veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen TP Line ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle TP Line routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

TP Line klantenrecensies.

  • "Van Split naar Dubrovnik "

    Snelle Catamaran die je in vogelvlucht naar de plaats van bestemming vaart. Het personeel is vriendelijk en helpt met de bagage in- en uitladen.

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.