Italië

Hoe u overtochten vanuit Italië naar Kroatië kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Italië naar Kroatië. De havens van 4 havens in Italië worden per boot verbonden met 7 havens in Kroatië.

Er zijn een gecombineerd 25 wekelijkse overtochten en een selectie van 8 Veerboot Routes verzorgd door 4 Veermaatschappijen waaronder SNAV, Jadrolinija, Kompas & Gomo Viaggi, met de kortste vaartijd van ongeveer 2 uur 45 minuten (Pesaro naar Mali Losinj).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Italië and Kroatië een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Italië Kroatië Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Italië naar Kroatië

Over Italië:

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.

Over Kroatië:

De populaire bestemming Kroatië ligt in Zuidoost-Europa, aan de Adriatische.

Met zijn warme zomers, zachte winters, perfecte stranden, idyllische eilanden en diverse steden, is het gemakkelijk te zien waarom het aantal bezoekers aan Kroatië per jaar te verhogen.

Kroatië en zijn eilanden zijn gemakkelijk te bereiken met de veerboot met veel bedrijven en routes hebben de meeste geografische behoeften.

Als je via Noord-Italië reist en zonder voertuig dan zijn er seizoensgebonden hoge snelheid catamaran afvaarten van Venetië naar een groot aantal bestemmingen aan de kust van Istrië beschikbaar.

Als u reist met een voertuig of uw bestemming verder is naar het zuiden dan kunt varen vanaf Ancona, Pescara en Bari. De overtochten zijn regelmatig en worden verzorgd met behulp van de moderne schepen die maken de reis een ontspannen en plezierige ervaring maken.