Italy

Vergelijk overtochten van Italië naar Kroatië

Er is geen tekort aan overtochten van Italië naar Kroatië. Er zijn 7 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 24 ferry routes die Venetië to Pula, Porec, Rovinj en Umag, Bari to Dubrovnik, Ancona to Split, Zadar en Stari Grad, Cesenatico to Rovinj, Zadar, Mali Losinj, Rab en Novalja, Pesaro to Zadar, Mali Losinj, Rab, Novalja en Pula, Triëst to Rovinj, Porec en Mali Losinj en Civitanova Marche to Split, Stari Grad en Hvar verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Italië en Kroatië is Porec, met een vaartijd van ongeveer 1 uur 10 minuut. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Italië Kroatië Kaart

Klik voor Kaart

Over Italië:

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.

Over Kroatië:

De populaire bestemming Kroatië ligt in Zuidoost-Europa, aan de Adriatische.

Met zijn warme zomers, zachte winters, perfecte stranden, idyllische eilanden en diverse steden, is het gemakkelijk te zien waarom het aantal bezoekers aan Kroatië per jaar te verhogen.

Kroatië en zijn eilanden zijn gemakkelijk te bereiken met de veerboot met veel bedrijven en routes hebben de meeste geografische behoeften.

Als je via Noord-Italië reist en zonder voertuig dan zijn er seizoensgebonden hoge snelheid catamaran afvaarten van Venetië naar een groot aantal bestemmingen aan de kust van Istrië beschikbaar.

Als u reist met een voertuig of uw bestemming verder is naar het zuiden dan kunt varen vanaf Ancona, Pescara en Bari. De overtochten zijn regelmatig en worden verzorgd met behulp van de moderne schepen die maken de reis een ontspannen en plezierige ervaring maken.