Zadar
Susak
Veerboten naar Susak Island
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Zadar - Susak

Zadar naar Susak Veerboot

De Zadar Susak veerdienst verbindt Kroatië met Susak Island. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Krilo Kapetan Luka. De veerdienst gaat maximaal 5 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 40 minuten.

Zadar Susak vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Zadar naar Susak?

De reistijd per veerboot van Zadar naar Susak is ongeveer 2h 40m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Zadar naar Susak?

De prijs van de ferry overtocht van Zadar naar Susak kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Zadar naar Susak is 55 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Zadar naar Susak?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Zadar naar Susak en dat is
  • Krilo Kapetan Luka

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Zadar naar Susak?

Boek overtochten van Zadar naar Susak via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Zadar en Susak?

De afstand van Zadar naar Susak is ongeveer 59 zeemijlen.

Zadar Gids

De stad Zadar in Kroatië ligt aan de Adriatische Zee, in de Dalmatië regio van het land, en kijkt uit op de eilanden Ugljan en Pasman, die van Zadar worden gescheiden door de Straat van Zadar. De diepe gracht die gebruikt worden om de oude stad te scheiden van het vasteland is inmiddels ingevuld. De structuur van de stad werd in de Romeinse tijd gelegd, in de tijd van Julius Caesar en keizer Augustus, die de stad met muren, torens en poorten versterkte . Er was een forum, de basiliek en de tempel in het westen van de stad, terwijl buiten was er een amfitheater en begraafplaatsen.

Nu nog zichtbaar, en gedeeltelijk bewaard gebleven, is het aquaduct dat werd gebouwd om de stad te voorzien van water en in de oude stad, was een middeleeuwse stad ontwikkeld die de bouw van kerken en kloosters gevraagd. Het Forum Romanum is een van de meest populaire toeristische attracties in Zadar en is de grootste aan de oostelijke kant van de Adriatische Zee. Het werd gebouwd door Augustus, zoals blijkt uit twee stenen inscripties over de voltooiing ervan dateert uit de 3e eeuw.

Veerboten vanuit de haven van de stad vertrekken 7 keer per week naar Ancona in Italië. De vaartijd voor deze service is ongeveer 6 uur.


Zadar naar Susak Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Krilo Kapetan Luka 16:00 18:55 2 uur 55 minuten Ma, do, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.