Kreta

Hoe u overtochten vanuit Kreta naar Cycladen kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Kreta naar Cycladen. Er zijn 4 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 18 Veerboot Routes die Heraklion naar Thira (Santorini), Sitia naar Milos, Thira (Santorini) & Anafi, Heraklion naar Thira (Santorini), Milos, Mykonos, Paros, Ios, Anafi, Naxos, Andros & Tinos, Sitia naar Milos, Thira (Santorini) & Anafi, Heraklion naar Thira (Santorini), Milos, Mykonos, Paros, Ios, Anafi, Naxos, Andros & Tinos, Rethimnon naar Thira (Santorini), Mykonos, Naxos, Paros, Tinos & Andros, Heraklion naar Thira (Santorini), Milos, Mykonos, Paros, Ios, Anafi, Naxos, Andros & Tinos, Rethimnon naar Thira (Santorini), Mykonos, Naxos, Paros, Tinos & Andros, Heraklion naar Thira (Santorini), Milos, Mykonos, Paros, Ios, Anafi, Naxos, Andros & Tinos & Rethimnon naar Thira (Santorini), Mykonos, Naxos, Paros, Tinos & Andros verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Kreta en Cycladen is Heraklion naar Thira (Santorini), met een vaartijd van ongeveer 1 uur 45 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Kreta Cycladen Kaart

Klik voor Kaart

Over Kreta:

Kreta, het grootste eiland van Griekenland ligt in het zuidelijke kant van de Egeïsche Zee en beschikt over een schat aan prachtige havens, stranden en heuveltop steden.

Niet alleen is het natuurlijke landschap gevuld met prachtige decors, de heerlijk unieke cultuur, gastronomie en geschiedenis zijn ook onontkoombaar.

Ook te zien zijn de indrukwekkende paleizen, Renaissance gebouwen en pittoreske Venetiaanse ruïnes. Of je kan lokale Kretenzische dansen zien en van muziek genieten met behulp van snaarinstrumenten genoemd lieren en laoutos.

Kreta heeft een aantal uitstekende ferry havens langs de noordkust, en dankzij de ligging in het zuiden van de Egeïsche Zee, biedt tal van routes naar de andere Griekse eilanden en Athene naar het noorden. Dit maakt Kreta een uitstekend vertrekpunt voor het verkennen van zowel het land vasteland als de vele mooie eilanden.

Over Cycladen:

De Cycladen zijn een archipel van meer dan 220 eilanden in het zuidelijke deel van de Egeïsche Zee. Santorini en Mykonos zijn de bekendste eilanden van de groep.

De Cycladen zijn exact wat men verwacht van een Griekse eilanden: kale rotsachtige eilanden versierd met spierwitte kubisme dorpjes op de heuvels die over de diepblauwe zee uitkijken, omzoomd door fantastische stranden. Een waar paradijs op aarde!