Heraklion
Anafi
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Heraklion - Anafi

Veerboot van Kreta (Heraklion) naar Anafi

2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Kreta (Heraklion) Anafi veerboten kosten tussen €29 en €102, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kreta (Heraklion) Anafi veerboten.

Kreta (Heraklion) Anafi Veerboot Tijden

De eerste Kreta (Heraklion) Anafi ferry vertrekt meestal vanuit Kreta (Heraklion) rond 01:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:00.

Hoe lang is de veerboot van Kreta (Heraklion) naar Anafi?

Kreta (Heraklion) Anafi Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 3h 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kreta (Heraklion) Anafi Veerdienst Schema's

Er is 1 wekelijkse afvaart van Kreta (Heraklion) naar Anafi verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Kreta (Heraklion) Anafi Veerboot Prijzen

Kreta (Heraklion) Anafi veerboot prijzen variëren tussen €29* en €102*. De gemiddelde prijs is €56*. De goedkoopste Kreta (Heraklion) Anafi veerboot prijzen beginnen vanaf €15*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €47*. De gemiddelde prijs voor een auto is €157*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kreta (Heraklion) naar Anafi?

De afstand tussen Kreta (Heraklion) en Anafi is ongeveer 75,9 mijl (122,2 km) of 66,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kreta (Heraklion) Anafi veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Kreta (Heraklion) en Anafi. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kreta (Heraklion) en Anafi.

Kan ik te voet reizen van Kreta (Heraklion) naar Anafi?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Kreta (Heraklion) en Anafi.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kreta (Heraklion) naar Anafi?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Kreta (Heraklion) naar Anafi met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Kreta naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Crete (Heraklion) - Anafi Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 71 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 3h 0m
Eerste veerboot 01:30
Laatste veerboot 23:00
Afstand 66 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Heraklion naar Anafi?

De reistijd per veerboot van Heraklion naar Anafi is ongeveer 3h 40m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Heraklion naar Anafi?

De prijs van de ferry overtocht van Heraklion naar Anafi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Heraklion naar Anafi is 66 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Heraklion naar Anafi?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Heraklion naar Anafi. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Heraklion naar Anafi?

Boek overtochten van Heraklion naar Anafi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Heraklion naar Anafi?

Ja, je kunt als voetpassagier van Heraklion naar Anafi reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Heraklion naar Anafi?

Ja, je kunt met een voertuig van Heraklion naar Anafi reizen met
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Heraklion en Anafi?

De afstand van Heraklion naar Anafi is ongeveer 66 zeemijlen.

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het Griekse eiland Kreta en is één van de grootste steden van Griekenland. Knossos is de belangrijkste archeologische site in Kreta, en bevindt zich ongeveer 5 km ten zuidoosten van de stad, en was het paleis van Koning Minos en volgens de mythologie, de thuisbasis van de Minotaurus. Het paleis werd gebouwd rond 1900 voor Christus, over de resten van een neolithische nederzetting.

De enorme Archeologisch Museum, omgezet van een oude elektriciteitscentrale, op een hoek van het centrale Eleftherias Square, verzamelt samen veel van de vondsten uit Knossos, Archanes, Phaestos, Zakros en vele andere archeologische sites in Kreta. Het museum beslaat een periode vanaf een paar duizend jaar geleden, door de Minoïsche, post-Minoïsche en latere perioden. Populaire hoogtepunten zijn de discus van Phaestos, klassieke Griekse en Romeinse beeldhouwwerken, fresco's, sieraden, muurschilderingen en aardewerk.

Heraklion is een belangrijke haven voor de veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten van Heraklion nemen naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Anafi Gids

Het Griekse eiland Anafi is één van de Cycladen eilandengroep en is gelegen aan de oostkant van het eiland Santorini. Griekse Mythologie gaat dat Anafi, een paradijs van ongerepte schoonheid en "exotische" stranden gewassen door kristalhelder water, van de bodem van de Egeïsche zee was gekomen om onderdak te geven aan de Argonauten. Bij binnenkomst van de baai van Agios Nikolaos, zie je een prachtig Hora ontvouwen als in een amfitheater. Gebouwd op de ruïnes van een Venetiaans kasteel, Hora is een pittoresk beeld van witgekalkte-dome daken en smalle geplaveide straatjes. Het is het beeld dat eens had inspireerde de ambachtslieden die hun huis eiland verliet in de Cycladen aan de schilderachtige vestiging Anafiotika bouwen aan de voet van de Akropolis Rock in Athene, terug in 1860-1870.

In het oosten van het eiland ligt de rots van Kalamos. Het is de tweede hoogste monolithische kalksteen na Gibraltar en is een must see voor klimmers die zullen genieten van de uitdaging van de rots te bieden heeft. Ook de oude tempel van Apollo de Anafian en het klooster van Zoodochos lederen stoelen liggen op de voet van de rots. Voor fitter klimmers, is er nog een klooster op de top van Kalamos, met een adembenemend uitzicht op de zee en op de nabijgelegen eilanden.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.