Vergelijk overtochten van Eolische Eilanden naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Eolische Eilanden

De Eolische eilanden of Isole Eolie zoals ze lokaal bekend, zijn een groep van eilanden en eilandjes aan de Tyrreense Zee ten noorden van Sicilië, voor de kust van Italië.

Vernoemd naar Aelous, de God van de wind door Griekse kolonisten, de Eolische eilanden bestaan uit Lipari, Vulcano, Salina, Stromboli, Panarea, Filicudi, Alicudi en Basiluzzo.

Het belangrijkste eiland - Lipari, ligt min of meer naar het midden van de groep en in aanvulling op met tal van hotels is een hub voor verbindingen met de andere eilanden.

Er zijn geen geregelde luchtvaartdiensten van de eilanden; dus de enige manier van reizen is per boot, met regelmatige veerdiensten tussen de eilanden en van/naar Sicilië en het vasteland van Italië verzorgd door een aantal van de meest populaire veerbootmaatschappijen van de regio.

Net als een groot deel van de Italiaanse eilanden, de Eolische groep worden steeds populairder bij toeristen en in het zomerseizoen, de bevolking groeit enorm.

Over Italië

Italië is een laarsvormig land, gelegen aan de Middellandse Zee, Tyrreense Zee, Ionische Zee en Adriatische Zee.

Italië staat op de vijfde plek van meeste bezochte landen ter wereld en bezit meer UNESCO werelderfgoederen dan elk ander land. Hoewel Rome, Milaan, Venetië en Florence de populairste bestemmingen zijn, is het vanwege de enorme kunst-, cultuur- en literatuurcollecties uit verschillende historische periodes en regio's onmogelijk om te zeggen wat de interessantste locatie is.

Veerboten van Eolische Eilanden naar Italië

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.