Engeland

Hoe u overtochten vanuit Engeland naar Frankrijk kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Engeland naar Frankrijk. De havens van 5 havens in Engeland worden per boot verbonden met 8 havens in Frankrijk.

Er zijn een gecombineerd 48 dagelijkse overtochten en een selectie van 10 Veerboot Routes verzorgd door 4 Veermaatschappijen waaronder Irish Ferries, DFDS Seaways, Brittany Ferries & P&O Ferries, met de kortste vaartijd van ongeveer 1 uur 30 minuten (Dover naar Calais).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Engeland and Frankrijk een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Engeland Frankrijk Kaart

Klik voor Kaart

Over Engeland:

Engeland bestaat uit de centrale en zuidelijke delen van Groot Brittannië, liggend in de Noord Atlantische Oceaan. Het land is het grootste van de vier "thuislanden" die samen het Verenigd Koninkrijk vormen en omvat tevens meer dan 100 eilanden, waaronder Wight en de Scilly-eilanden.

Londen is de hoofdstad van zowel Engeland als het Verenigd Koninkrijk. De grootse en gevarieerde metropool is een wereldstad op gebied van financiën, cultuur en mode.

Over Frankrijk:

Frankrijk is al 20 jaar een van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld en is geografisch een van de meest diverse landen van Europa.

In Frankrijk gaat het niet allen om de Eiffeltoren en de glimlach van Mona Lisa; Zelfs de prachtige dorpjes, beeldschone weilanden met lavendel en wijngaarden zijn nog maar het topje van de ijsberg wat attracties betreft. Dit is een land dat altijd iets nieuws te bieden heeft.