Vergelijk overtochten van Italië naar Eolische Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Italië

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.

Over Eolische Eilanden

De Unesco-beschermde Eolische eilanden zijn een vulkanische eilandengroep aan de Tyrreense Zee, voor de noordelijke kust van Sicilië, bestaande uit een aantal eilanden en een aantal kleine eilandjes.

De eilanden bestaan uit Lipari (de grootste en meest bevolkte), Filicudi (kleine westelijke eiland met weinig voorzieningen), Alicudi (de op één na kleinste van de bewoonde eilanden en de meest afgelegen), Salina (een van de grotere eilanden en de groenste en meest vruchtbare van de groep), Vulcano (het meest zuidelijke eiland, bekend om zijn modderbaden), Stromboli (in het noordwesten van de groep en de thuisbasis van een van de meest actieve vulkanen van Europa), Panarea (enorm populair in de zomer) en de onbewoond Basiluzzo.

De Eolische eilanden bieden buitengewone natuurlijke schoonheid en trekken met hun mediterrane klimaat honderdduizenden bezoekers per jaar.

Vanwegen hun geografische ligging en grootte, ferry vervoer biedt de enige permanente wijze van vervoer naar en rond de eilanden. Er zijn veel inter-eiland aansluitingen alsook beschikbaar van/naar Sicilië en het vasteland van Italië, met verhoogde veerdiensten in het zomerseizoen.

Veerboten van Italië naar Eolische Eilanden

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.