Capraia
Livorno
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Capraia - Livorno is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Capraia - Livorno

Nieuwste aanbiedingen voor Capraia - Livorno

Capraia naar Livorno Veerboot

De Capraia Livorno veerdienst verbindt Capraia Eiland met Italië. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Toremar. De veerdienst gaat maximaal 9 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 45 minuten.

Capraia Livorno vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Capraia Eiland naar Italië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Capraia Gids

Capraia is de meeste noordwestelijke gelegen van de zeven eilanden van de Toscaanse Archipel, en de derde grootste na Elba en Giglio. Het eiland ligt ongeveer 62 km vanaf Livorno over zee, 32 km ten noordwesten van het eiland Elba en 30 km vanaf het Franse eiland Corsica. Het kleine eiland, van vulkanische oorsprong, heeft een oppervlakte van ongeveer 19 vierkante kilometer en ligt op 466 meter boven de zeespiegel. De kleine haven, Porto di Capraia, is verbonden met het dorp door de enige geasfalteerde weg op het eiland. In het dorp, gedomineerd door het Fort van St. George, zullen de bezoekers de kerk van de Assunta, de kerk van St. Nicola en het Heilig Hart van Jezus, de kerk en het klooster van St. Antonio en de kerk van St. Stefano alla Piana vinden. Het eiland staat bekend om haar wijnproductie en de gerichte visserij op ansjovis.
Het eiland is per boot verbonden met Livorno, die op ongeveer 60 km afstand ligt.


Livorno Gids

Livorno is een belangrijke havenstad aan de westkust van Italië. De stad vormt de maritieme toegangspoort tot de schitterende regio Toscane. Veel toeristen bezoeken Livorno op weg naar steden als Florence, Pisa, Lucca en Siena.

Livorno kwam tot bloei tijdens de Italiaanse renaissance, onder het bewind van de familie De Medici. In de late zestiende eeuw werden er bovendien belangrijke toevoegingen ontworpen door de architect Bernardo Buontalenti.

Livorno werd beschermd door een fort en, net als veel andere Italiaanse steden, omringd door een stadsmuur. Grote delen van deze stadsmuur zijn nog steeds te bezichtigen en erg populair onder toeristen.

De haven van Livorno beschikt over moderne voorzieningen waaronder bars, restaurants en bankkantoren. De haven is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari en Tunesië.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking