Porto Santo Stefano naar Giglio Veerboot

De Porto Santo Stefano Giglio veerdienst verbindt Italië met Giglio Eiland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Toremar. De veerdienst gaat maximaal 28 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur.

Porto Santo Stefano Giglio vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Porto Santo Stefano - Giglio Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Porto Santo Stefano Giglio tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Porto Santo Stefano Giglio boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Porto Santo Stefano Gids

Porto Santo Stefano is een kustplaats en haven gelegen aan de westkust van Italië, in de provincie Grosseto, Toscane. De regio ligt op de hellingen van de berg Argentario, die het hele gebied domineert. Porto Santo Stefano ligt 150 km ten noordwesten van Rome. Porto Santo Stefano is een van de twee belangrijkste steden van de Argentario gebied; de andere is Porto Ercole. Beide steden trekken de rijken en de elite bezoekers, want ze bieden niet alleen levendige haventjes, bars en cafés, maar ook een prachtig panoramisch uitzicht. Porto Santo Stefano is de grootste stad op de Monte Argentario en is gelegen aan een schilderachtige baai, compleet met een bruisende oude haven, drukke straten en een chique jachthaven, die vaak wordt bezocht door meer dan een paar luxe jachten! Italianen uit Rome en Noord-Italië worden hier ook aangetrokken door de uitstekende zeevruchten. Deze stad heeft een fantastische culinaire reputatie. Het aquarium in Porto Santo Stefano is ook zeker een bezoek waard, samen met het voorbeeld van het typische ecosysteem van de kustlijn Argentario.

Veerdiensten vanuit de haven van de stad vertrekken naar het eiland Giglio.

Giglio Gids

Het Italiaanse eiland Giglio is gelegen aan de Tyrreense Zee, niet ver van de Toscaanse kust. Het eiland ligt in de Archipel Toscano National Park en is een van de 7 eilanden van de Toscaanse archipel. De stad Giglio Campese is gelegen aan de noordwestkust van Giglio en is een toeristische trekpleister en Giglio Porto ligt aan de oostkust van het eiland en is de locatie van de haven van het eiland. De stad Giglio Castello ligt op een heuvel tussen de twee andere steden en staat bekend om de muren van een fort. Het eiland is bergachtig en bestaat bijna volledig uit graniet, culminerend in de Poggio della Pagana, die stijgt tot 496 meter boven de zeespiegel.

Vanuit de haven, veerboten vertrekken regelmatig naar de chique haven van Porto Santo Stefano in de Argentario met verbindingen naar de Toscaanse vasteland.