COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Giglio Eiland

Het Italiaanse eiland Giglio ligt rond 15 km voor de kust van Toscane.

Giglio heeft een mild klimaa , ongerepte natuur, kristalhelder smaragdgroene wateren met zandstranden en prachtige baaien waardoor het een populaire bestemming.

Het cruiseschip Costa Concordia kapseisde begin januari 2012 voor de kust van het eilandje Isola del Giglio bij Toscane.

Populaire veerbootmaatschappijen

  • 17 Afvaarten / Week 1 uur
  • Prijsaanvraag

Giglio Eiland klantenrecensies

 • "Weetje.."

  Goede maatschappij, prima behandeling en iets goedkoper dan naar Portoferraio. Wel minder frequent. Door de reservering in NL dachten we, via de print, ook al in het bezit te zijn van de boarding in Piombino. NEE dus! Tijdens het laatste half uurtje, toen het onze beurt was om het schip op te rijden, toch nog haasten naar het kantoortje, waar met onze print uit NL, twee andere formulieren werden uitgeprint, die bij elke overtocht van het retourtje, werden ingenomen. We hebben deze info gemist bij het boeken. En ook bij de slagboom/het toegang verkrijgen tot het havengebied werd hierover niets meegedeeld. INFO kan duidelijker!

  Lees meer Lees minder
 • "Van Piombino naar Portoferraio op het eiland Elba."

  Als je naar Elba wilt kun je prima met de ferry van Toremar of Moby daar naartoe varen. Ik heb de reis geboekt bij Direct Ferries. Doe dit wel een paar dagen van te voren. Na betaling krijg je jouw boeking bevestigd per e-mail, dit is gelijk je entree bewijs. In de e-mail zit ook een streepjes code. Maar die streepjescode wordt later aan je e-mail toegevoegd, als Direct Ferries de centen binnen heeft, vandaar op tijd boeken. In het voor- en naseizoen kun je ook op de havens bij de loketten een overtocht boeken. Ik heb liever zekerheid en een goede prijs, dus boek ik bij Direct Ferries. Bij de oprit naar de Ferry staat een medewerker in oranje kleding, je laat de e-mail zien via je telefoon en dat is voldoende, dus uitprinten is niet nodig.

  Lees meer Lees minder
 • "Slechte service Direct Ferries"

  Online boeking liep niet goed. Na betaling geen bevestiging. Later bleek dat een collega ditzelfde ook had meegemaakt. Daarna geboekt met kantoor. Drama. Uitleg. Er was wel plek voor een grotere/hogere auto, maar niet voor onze auto (Fiat Panda). Geld echter wel afgeschreven. Geen excuses, alleen verklaring. Er kon wel geboekt worden op een ander tijdstip, maar dan duurder. Antoinette van Direct Ferries kan geen beslissingen nemen buiten het gangbare protocol. Ofwel take it or leave it. Geld terug gaat pas in de loop van de volgende week gebeuren (geboekt op za 22/7). Er is geen verantwoordelijke aanwezig die beslissingen kan nemen. Uiteindelijk ruim een half uur aan de telefoon gehangen. Uiteindelijk te woord gestaan door Mohammed, die de boeking wilde bevestigen. Zeer slechte service en met de rug tegen de muur. Geld afgeschreven en volgende dag een reservering op Elba. Triest dat later bleek dat een collega hetzelfde had meegemaakt een jaar eerder. Weinig verbetering dus. De overtocht met Moby Lines (niet met Toremar) verliep overigens soepel en vlot. Groet, Wim Schutte

  Lees meer Lees minder
 • "heerlijke, ontspannende overtocht van vasteland naar eiland Elba op veilige boot met veel accomodati"

  afspraken zeer correct gerespecteerd (vertrek naar en van eiland op tijd - reistijden volkomen gerespecteerd) geen overbodige administratieve rompslomp aan boord alle accomodatie aanwezig om vakantiegevoel te stimuleren: oa. gezellige binnenbar - ruim dek met zicht op zee en de kusten zeer vriendelijk personeel

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Giglio Eiland