Boek uw overtocht naar Giglio

De veerhaven van Giglio in Giglio Eiland verbindt u met Porto Santo Stefano in Italië met een keuze uit 28 ferry overtochten per week. De duur van de Giglio naar Porto Santo Stefano overtocht uit 1 uur en het kruispunt wordt bediend door Toremar.

Giglio Havenkaart

Klik voor Kaart

Giglio Veerdiensten

 • Toremar
  • 4 Afvaarten / Dag 1 uur
  • Prijsaanvraag

Giglio Gids

Het eiland Giglio ligt in de Tyrreense Zee, ongeveer 15 kilometer vanaf de Toscaanse kust, ten westen van het Italiaanse vasteland.

Giglio was ooit een van de best bewaarde geheimen van de Middellandse Zee. Een eiland dat omgeven werd door kristalhelder water, bekend bij Italianen, maar vrijwel niet bij buitenlanders.

Dat veranderde helemaal toen in 2012 het cruiseschip Costa Concordia er kapseisde. Het eiland stond toen over de hele wereld op de voorpagina's.

Giglio's milde klimaat en kristalheldere, smaragdkleurige water maken het een aantrekkelijke bestemming. Ga naar de zandstranden en prachtige baaien als u wilt ontspannen, duik in de ongelooflijk levendige onderwaterwereld of neem een van de talloze wandelpaden om het binnenland te verkennen.

Hoe kom je in Giglio Veerboot Haven

 • Giglio Haven Adres

  Giglio Porto, 58013 Giglio

 • Giglio Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Giglio vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Giglio Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!