Livorno
Capraia
Veerboten naar Capraia Eiland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Livorno - Capraia is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Livorno - Capraia

Nieuwste aanbiedingen voor Livorno - Capraia

Livorno naar Capraia Veerboot

De Livorno Capraia veerdienst verbindt Italië met Capraia Eiland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Toremar. De veerdienst gaat maximaal 8 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 45 minuten.

Livorno Capraia vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Italië naar Capraia Eiland pagina.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Livorno Gids

De Italiaanse havenstad Livorno ligt in het westen van Toscane, aan de Ligurische Zee. In de wijk Venezia Nuova kunnen bezoekers zich vergapen aan oude bruggen, smalle straatjes, aristocratische huizen en een netwerk van grachten die werden gebruikt om de haven te verbinden met de pakhuizen. Daarnaast staat de stad bekend om haar huizen in neoclassicistische stijl, musea, parken, en culturele hoogstandjes. De beroemde componist Pietro Mascagni werd geboren in Livorno en in het Museo Mascagnano kunt u memorabilia, opera's en documenten van zijn hand bewonderen. Tijdens het theaterseizoen worden een aantal opera's van Mascagni opgevoerd in het Teatro Goldoni.

Livorno heeft de derde grootste haven van de Italiaanse westkust en beschikt over tal van voorzieningen voor zowel vracht- als personenvervoer. Zo heeft de haven rolstoelhellingen, toiletten en douches voor passagiers. Ook vindt u hier bars, restaurants en een conferentiecentrum. Vanuit de haven vertrekken er veerdiensten naar Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari en Tunesië.


Capraia Gids

Capraia (Isola di Capraia) is een klein Italiaans eiland gelegen voor de kust van Toscane. Het is beschermd status van nationaal park, en is zeer ongerept en rijk aan flora en fauna. Met heuvel wandelpaden en een prachtig uitzicht, Capraia is een geweldige bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers. Rotsachtige baaien van het eiland zijn populair bij zwemmers en er zijn boottochten beschikbaar voor degenen die willen om de kustlijn te verkennen. Capraia ligt op ongeveer 34 mijl uit de westkust van Italië en is 5 mijl lang en 2,5 mijl breed op het breedste punt. De westkust van het eiland is steil en rotsachtig, terwijl de oostelijke oever, waar de haven is gelegen, daalt af naar de zee in zachtere heuvels en valleien. Capraia de twee steden zijn de haven (Porto) en het historische dorp (officieel Capraia Isola, algemeen aangeduid lokaal als de Paese, of dorp). Het dorp ligt op een landtong, geclusterd aan de voet van een fort, de Forte di San Giorgio, die werd gebouwd om te verdedigen tegen aanvallen van piraten. Op een landtong onder het dorp is een uitkijktoren en een pittoresk verlaten klooster.

Capraia heeft dagelijks veerboten naar het Toscaanse haven van Livorno.


De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking