Livorno naar Capraia Veerboot

De Livorno Capraia veerdienst verbindt Italië met Capraia Eiland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Toremar. De veerdienst gaat maximaal 9 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 45 minuten.

Livorno Capraia vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Livorno - Capraia Veerbootmaatschappij

  • Toremar
    • 9 Afvaarten / Week 2 uur 45 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Livorno Capraia tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Livorno Capraia boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Livorno Gids

Livorno is een stad en haven, gelegen aan de Ligurische Zee aan de westelijke kust van Toscane in Italië. De wijk Nieuw Venetië in de stad heeft veel van zijn oorspronkelijke stratenpatroon en de architectuur met inbegrip van haar bruggen, smalle straatjes, adellijke huizen en netwerk van kanalen die gebruikt werden om hun pakhuizen met de haven te verbinden. De stad heeft vele neo-klassieke gebouwen, openbare parken, musea en culturele instellingen. Het Museo Mascagnano bevat memorabilia, documenten en opera's van de grote componist Pietro Mascagni, die in de stad woonden. Elk jaar worden een aantal van zijn opera's zijn traditioneel gespeeld tijdens de lyrische muziek seizoen, dat wordt georganiseerd door de Traditionele Theater van Livorno.

Livorno is de derde grootste haven aan de westkust van Italië en biedt tal van diensten voor zowel vracht als passagiersvervoer. De haven beschikt over moderne faciliteiten, waaronder rolstoelhellingen en toiletten en douche faciliteiten voor reizigers, bars, restaurants, reizigersinformatie kiosks, een conferentiecentrum, en vele extra diensten. Vanuit de haven zijn er veerdiensten naar Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari en Tunesië.

Capraia Gids

Capraia (Isola di Capraia) is een klein Italiaans eiland gelegen voor de kust van Toscane. Het is beschermd status van nationaal park, en is zeer ongerept en rijk aan flora en fauna. Met heuvel wandelpaden en een prachtig uitzicht, Capraia is een geweldige bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers. Rotsachtige baaien van het eiland zijn populair bij zwemmers en er zijn boottochten beschikbaar voor degenen die willen om de kustlijn te verkennen. Capraia ligt op ongeveer 34 mijl uit de westkust van Italië en is 5 mijl lang en 2,5 mijl breed op het breedste punt. De westkust van het eiland is steil en rotsachtig, terwijl de oostelijke oever, waar de haven is gelegen, daalt af naar de zee in zachtere heuvels en valleien. Capraia de twee steden zijn de haven (Porto) en het historische dorp (officieel Capraia Isola, algemeen aangeduid lokaal als de Paese, of dorp). Het dorp ligt op een landtong, geclusterd aan de voet van een fort, de Forte di San Giorgio, die werd gebouwd om te verdedigen tegen aanvallen van piraten. Op een landtong onder het dorp is een uitkijktoren en een pittoresk verlaten klooster.

Capraia heeft dagelijks veerboten naar het Toscaanse haven van Livorno.