Nynashamn
Gdansk
Veerboten naar Polen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Nynashamn - Gdansk is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Nynashamn - Gdansk

Nynashamn naar Gdansk Veerboot

De Nynashamn Gdansk veerdienst verbindt Zweden met Polen. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Polferries. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 18 uur.

Nynashamn Gdansk vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Nynashamn naar Gdansk?

  De reistijd per veerboot van Nynashamn naar Gdansk is ongeveer 18h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Nynashamn naar Gdansk?

  De prijs van de ferry overtocht van Nynashamn naar Gdansk kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Nynashamn naar Gdansk is 246 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Nynashamn naar Gdansk?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Nynashamn naar Gdansk en dat is
  • Polferries
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Nynashamn naar Gdansk?

  Boek overtochten van Nynashamn naar Gdansk via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Nynashamn naar Gdansk?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Nynashamn naar Gdansk reizen met
  • Polferries
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Nynashamn naar Gdansk?

  Ja, je kunt met een voertuig van Nynashamn naar Gdansk reizen met
  • Polferries
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Nynashamn naar Gdansk?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Polferries
 • Wat is de afstand tussen Nynashamn en Gdansk?

  De afstand van Nynashamn naar Gdansk is ongeveer 259 zeemijlen.

Nynashamn Gids

Nynäshamn is een stad en haven in Stockholm in Zweden. De stad ligt ongeveer 60 km ten zuiden van Stockholm en staat bekend als een van de plaatsen op het Zweedse vasteland van waar de veerboten vertrekken naar het eiland Gotland. De stad is een populaire vakantiebestemming tijdens de zomermaanden. Een haven feest wordt gehost elke zomer, evenals lokale ambachtelijke beurzen. Tijdens deze evenementen rijdt een stoomtrein vaak van en naar Stockholm. Tijdens de zomermaanden, de haven is vol met boten van alle soorten en maten, en bruist van zowel bezoekers als de lokale bevolking. Er zijn een aantal restaurants en boetieks in de stad die veel lokaal gemaakte producten verkopen. De belangrijkste deel van de stad is vooral modern en de gebouwen zijn oninteressant in het algemeen. De bibliotheek en een bioscoop is centraal gelegen en de winkels zijn beperkt en worden alleen gebruikt door de voornamelijk buurtbewoners. Tijdens het begin van de 20e eeuw, Nynäshamn werd ook bekend als een kuuroord, hoewel de meeste faciliteiten neer voor het einde van de Eerste Wereldoorlog werden gesloten

Vanuit de haven, kunnen veerboten worden genomen naar Gotland en Gdansk in Polen.


Gdansk Gids

Gelegen aan de Baltische Zee kust, Gdansk is de hoofdstad van Pommeren Voivodship in Polen. Samen met twee andere steden, Sopot en Gdynia, vormt het een agglomeratie die bekend staat als de Tricity met een totale bevolking van 750.000 (Gdansk zelf heeft 456.000 inwoners). Terwijl Gdynia dient voornamelijk als een haven en Sopot als badplaats, Gdansk is populair onder de bezoekers met zijn duizend jaar oude geschiedenis en een indrukwekkende architectuur. Zijn oude binnenstad trekt bijna net zoveel mensen als die van Krakau of Warschau. In het verleden van de stad genoten van een hoge mate van autonomie, die samen met haar deelname aan de Hanze, leidde tot grote welvaart. Tijdens de Gouden Eeuw, de omzet van Gdansk was groter dan die van het Londense East India Company. Latere periodes in de geschiedenis van Gdansk waren ingewikkeld en soms zelfs dramatisch. Vandaag is dit maritieme hoofdstad van Polen is een belangrijke culturele en academische centrum. De economie ontwikkelt zich snel en verhuizen naar nieuwe velden: de traditionele scheepvaart en amber handel wordt vergezeld door de petrochemische, elektronische en telecommunicatie-industrie.

Veerboten tussen Gdansk en Nynäshamn, net ten zuiden van Stockholm, Zweden, hebben een vaartijd van ongeveer 18 uur.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.