Nynashamn
Gdansk
Veerboten naar Polen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Nynashamn - Gdansk

Veerboot van Nynashamn naar Gdansk

Er zijn gemiddeld 6 wekelijkse afvaarten tussen Nynashamn en Gdansk. Deze ferry route wordt uitgevoerd door Polferries. Nynashamn Gdansk veerboten kosten tussen €178 en €524, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Nynashamn Gdansk veerboten.

Nynashamn Gdansk Veerboot Tijden

De eerste Nynashamn Gdansk ferry vertrekt meestal vanuit Nynashamn rond 18:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 18:00.

Hoe lang is de veerboot van Nynashamn naar Gdansk?

Nynashamn Gdansk Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 18u 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 18u 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Nynashamn Gdansk Veerboot Prijzen

Nynashamn Gdansk veerboot prijzen variëren tussen €178* en €524*. De gemiddelde prijs is €345*. De goedkoopste Nynashamn Gdansk veerboot prijzen beginnen vanaf €38*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €262*. De gemiddelde prijs voor een auto is €371*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Nynashamn naar Gdansk?

De afstand tussen Nynashamn en Gdansk is ongeveer 299,2 mijl (481,5 km) of 260,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Nynashamn Gdansk veerboot?

Ja, Polferries laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Nynashamn en Gdansk. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Nynashamn en Gdansk.

Kan ik te voet reizen van Nynashamn naar Gdansk?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Polferries tussen Nynashamn en Gdansk.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Nynashamn naar Gdansk?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Nynashamn naar Gdansk met Polferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Nynashamn - Gdansk Route-overzicht
Land van vertrek Zweden
Land van bestemming Polen
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Polferries
Gemiddelde prijs 439 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 18h 0m
Eerste veerboot 18:00
Afstand 260 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Nynashamn naar Gdansk?

De reistijd per veerboot van Nynashamn naar Gdansk is ongeveer 18h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Nynashamn naar Gdansk?

De prijs van de ferry overtocht van Nynashamn naar Gdansk kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Nynashamn naar Gdansk is 401 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Nynashamn naar Gdansk?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Nynashamn naar Gdansk en dat is
  • Polferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Nynashamn naar Gdansk?

Boek overtochten van Nynashamn naar Gdansk via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Nynashamn naar Gdansk?

Ja, je kunt als voetpassagier van Nynashamn naar Gdansk reizen met
  • Polferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Nynashamn naar Gdansk?

Ja, je kunt met een voertuig van Nynashamn naar Gdansk reizen met
  • Polferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Nynashamn naar Gdansk?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Polferries

Wat is de afstand tussen Nynashamn en Gdansk?

De afstand van Nynashamn naar Gdansk is ongeveer 260 zeemijlen.

Nynashamn Gids

Nynäshamn is een stad en haven in Stockholm in Zweden. De stad ligt ongeveer 60 km ten zuiden van Stockholm en staat bekend als een van de plaatsen op het Zweedse vasteland van waar de veerboten vertrekken naar het eiland Gotland. De stad is een populaire vakantiebestemming tijdens de zomermaanden. Een haven feest wordt gehost elke zomer, evenals lokale ambachtelijke beurzen. Tijdens deze evenementen rijdt een stoomtrein vaak van en naar Stockholm. Tijdens de zomermaanden, de haven is vol met boten van alle soorten en maten, en bruist van zowel bezoekers als de lokale bevolking. Er zijn een aantal restaurants en boetieks in de stad die veel lokaal gemaakte producten verkopen. De belangrijkste deel van de stad is vooral modern en de gebouwen zijn oninteressant in het algemeen. De bibliotheek en een bioscoop is centraal gelegen en de winkels zijn beperkt en worden alleen gebruikt door de voornamelijk buurtbewoners. Tijdens het begin van de 20e eeuw, Nynäshamn werd ook bekend als een kuuroord, hoewel de meeste faciliteiten neer voor het einde van de Eerste Wereldoorlog werden gesloten

Vanuit de haven, kunnen veerboten worden genomen naar Gotland en Gdansk in Polen.


Gdansk Gids

Gelegen aan de Baltische Zee kust, Gdansk is de hoofdstad van Pommeren Voivodship in Polen. Samen met twee andere steden, Sopot en Gdynia, vormt het een agglomeratie die bekend staat als de Tricity met een totale bevolking van 750.000 (Gdansk zelf heeft 456.000 inwoners). Terwijl Gdynia dient voornamelijk als een haven en Sopot als badplaats, Gdansk is populair onder de bezoekers met zijn duizend jaar oude geschiedenis en een indrukwekkende architectuur. Zijn oude binnenstad trekt bijna net zoveel mensen als die van Krakau of Warschau. In het verleden van de stad genoten van een hoge mate van autonomie, die samen met haar deelname aan de Hanze, leidde tot grote welvaart. Tijdens de Gouden Eeuw, de omzet van Gdansk was groter dan die van het Londense East India Company. Latere periodes in de geschiedenis van Gdansk waren ingewikkeld en soms zelfs dramatisch. Vandaag is dit maritieme hoofdstad van Polen is een belangrijke culturele en academische centrum. De economie ontwikkelt zich snel en verhuizen naar nieuwe velden: de traditionele scheepvaart en amber handel wordt vergezeld door de petrochemische, elektronische en telecommunicatie-industrie.

Veerboten tussen Gdansk en Nynäshamn, net ten zuiden van Stockholm, Zweden, hebben een vaartijd van ongeveer 18 uur.


Nynashamn naar Gdansk Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Polferries 18:00 12:00 18 uur Alledaags

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.