Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Gdansk Veerboot Haven

  • Gdansk Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Gdansk vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Gdansk Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Gdansk Veerdiensten

Gdansk Gids

Gdansk Gids

Gdansk is de zesde grootste stad in Polen, de belangrijkste zeehaven en tevens de hoofdstad van de Pommerse Voivodship. Er wordt verondersteld dat de naam, de stad op Gdania rivier betekent, de oorspronkelijke naam van de Motlawa afdeling waar de van de stad ligt. Net als veel andere Europese steden heeft Gdansk vele verschillende namen in heel haar geschiedenis gehad. Op 1 september 1939 begon de gepantserde schip Schlezwig-Holstein de Poolse militaire post op Westerplatte te beschieten. De directe aanleiding voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Gdansk werd in maart 1945 heroverd door de troepen van de II Wit-Rusland Front, maar werd al snel gereduceerd tot een zee van ruïnes. Maar Gelukkig lieten de vernietigers de scène vervangen door bouwers, conservatoren en kunstenaars die er nog vijftig jaar aan brachten om de stad vorige glamour terug te brengen. Gdansk Shipyard was de geboorteplaats van de vakbond en Solidariteit beweging, wiens oppositie tegen de regering tot het einde van de communistische partij heerschappij van 1989 leidde.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.