Ystad
Swinoujscie
Veerboten naar Polen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Ystad - Swinoujscie is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Ystad - Swinoujscie

Nieuwste aanbiedingen voor Ystad - Swinoujscie

Ystad naar Swinoujscie Veerboot

De Ystad Swinoujscie veerdienst verbindt Zweden met Polen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Polferries veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 6 uur 5 minuten Terwijl de veerdienst van Unity Line vertrekt tot 14 keer per week en duurt 6 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 35 overtochten per week op de Ystad Swinoujscie route tussen Zweden en Polen. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Ystad naar Swinoujscie is ongeveer 6h 17m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Ystad naar Swinoujscie kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Ystad naar Swinoujscie is 197 €.
 • Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Ystad naar Swinoujscie. Dit zijn
  • Polferries
  • Unity Line
 • Boek overtochten van Ystad naar Swinoujscie via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Ystad naar Swinoujscie reizen met
  • Polferries
  • Unity Line
 • Ja, je kunt met een voertuig van Ystad naar Swinoujscie reizen met
  • Polferries
  • Unity Line
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Polferries
  • Unity Line
 • De afstand van Ystad naar Swinoujscie is ongeveer 92 zeemijlen.

Ystad Swinoujscie Veerboot klantenrecensies

 • "Good trip for a nights crossing"

  We enjoyed the crossing at night. We were on board around 22:00 h and went to bed. Of cours wakened up again by the various announcements shortly before the trip starts. But that can't be helped apparently. The two beds were good. And, most importantly: no bunk bed!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "zeer goed"

  zeer tevreden over het geheel

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Ystad Gids

De stad Ystad ligt in Skane County in het zuidwesten van Zweden. De oorsprong van de stad gaat terug tot de 11de eeuw, toen de monding van de rivier de Vassa werd geregeld door gezinnen de visserij op haring die was geworden belangrijkste bron van inkomsten van de nederzetting. Het was weer een paar eeuwen voordat de stad weer werd genoemd toen in 1244, werd een record gemaakt van Koning Eric's bezoek aan de stad met zijn broer Abel. Kort na de King's bezoek een Franciscaner klooster, Grabrodraklostret, werd opgericht in 1267 en later Ystad toegetreden tot de Hanze in de 14e eeuw. Van bijzonder belang voor de bezoekers van de stad is een van Zweden's best bewaarde middeleeuwse kloosters, de Greyfriars Abbey. Er is ook een middeleeuwse kerk in de stad, de kerk van de Maagd Maria (Mariakyrkan). Beide gebouwen waren invloeden door gotische Hansa architectuur en zijn uitstekende voorbeelden van Brick gotische architectuur in Zweden.

Ystad vandaag is een drukke haven, administratief centrum en de toeristische attractie aangespoord misschien omdat de statuten van de stad met de fictieve politieman Kurt Wallender veel toeristen trekken. De oprichting van Henning Mankell, wordt Wallender vooral in Ystad en het omliggende gebied. De haven van de stad biedt verbindingen naar het Deense eiland Bornholm en naar Swinoujscie (voorheen Swinemünde), in Polen.


Swinoujscie Gids

Swinoujscie is gelegen in het uiterste noordwestelijke deel van Polen, aan de monding van de rivier Swina aan de Baltische Zee. Er zijn 44 eilanden in de stad gebied, maar slechts drie van hen worden bevolkt - Wolin, dat is het grootste eiland in Polen, Uznam en Karsibór. Meer dan 80% inwoners leven op het Poolse deel van Uznam Island (het grootste deel van het behoort tot Duitsland). Begrensd door de Szczecin Bay, de Oostzee en de Duitse grens, Swinoujscie en de plaats heeft een oppervlakte van ongeveer 200 vierkante. Km. en is de dichtstbijzijnde Poolse stad naar Denemarken (150 km) en Zweden (175 km), terwijl Berlijn ligt op slechts 160 km afstand. Wolin Island is de thuisbasis van het symbool van de stad, de historische vuurtoren, die op een hoogte van 68 meter is het hoogste op de Baltische Zee. Het onderging een ingrijpende restauratie in 2000 en sindsdien is open voor het publiek en biedt bezoekers met een prachtig uitzicht op Swinoujscie en de omgeving van de top. Swinoujscie heeft de grootste en meest moderne ferry terminal in Polen, met regelmatige verbindingen naar bestemmingen in Denemarken en Zweden.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking