Ystad
Swinoujscie
Veerboten naar Polen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Ystad - Swinoujscie

Veerboot van Ystad naar Swinoujscie

Er zijn gewoonlijk 4 dagelijkse en 31 wekelijkse afvaarten tussen Ystad en Swinoujscie. 2 operators varen deze route Polferries & Unity Line en loopt het hele jaar door. Ystad Swinoujscie veerboten kosten tussen €93 en €338, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Ystad Swinoujscie veerboten.

Ystad Swinoujscie Veerboot Tijden

De vroegste Ystad Swinoujscie afvaarten vertrekken meestal vanuit Ystad rond 09:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 22:55.

Hoe lang is de veerboot van Ystad naar Swinoujscie?

Ystad Swinoujscie Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 7u 12m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u 50m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Ystad Swinoujscie Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 4 dagelijkse afvaarten en tot 31 wekelijkse veerboot overtochten van Ystad naar Swinoujscie. Deze afvaarten worden verzorgd door Polferries & Unity Line. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Ystad Swinoujscie Veerboot Prijzen

Ystad Swinoujscie veerboot prijzen variëren tussen €93* en €338*. De gemiddelde prijs is €203*. De goedkoopste Ystad Swinoujscie veerboot prijzen beginnen vanaf €28*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €143*. De gemiddelde prijs voor een auto is €216*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Ystad naar Swinoujscie?

De afstand tussen Ystad en Swinoujscie is ongeveer 106,4 mijl (171,3 km) of 92,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Ystad Swinoujscie veerboot?

Ja, Polferries, Unity Line staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Ystad en Swinoujscie. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Ystad en Swinoujscie.

Kan ik te voet reizen van Ystad naar Swinoujscie?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Polferries, Eenheidslijn tussen Ystad en Swinoujscie.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Ystad naar Swinoujscie?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Ystad naar Swinoujscie met Polferries, Unity Line. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Ystad - Swinoujscie Route-overzicht
Land van vertrek Zweden
Land van bestemming Polen
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Polferries & Unity Line
Gemiddelde prijs 258 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 4
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 31
Gemiddelde vaartijd 7h 12m
Snelste Zeiltijd 5h 50m
Eerste veerboot 09:30
Laatste veerboot 22:55
Afstand 92 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Ystad naar Swinoujscie?

De reistijd per veerboot van Ystad naar Swinoujscie is ongeveer 6h 32m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Ystad naar Swinoujscie?

De prijs van de ferry overtocht van Ystad naar Swinoujscie kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Ystad naar Swinoujscie is 238 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Ystad naar Swinoujscie?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Ystad naar Swinoujscie. Dit zijn
  • Polferries
  • Unity Line

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Ystad naar Swinoujscie?

Boek overtochten van Ystad naar Swinoujscie via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Ystad naar Swinoujscie?

Ja, je kunt als voetpassagier van Ystad naar Swinoujscie reizen met
  • Polferries
  • Unity Line

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Ystad naar Swinoujscie?

Ja, je kunt met een voertuig van Ystad naar Swinoujscie reizen met
  • Polferries
  • Unity Line

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Ystad naar Swinoujscie?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Polferries
  • Unity Line

Wat is de afstand tussen Ystad en Swinoujscie?

De afstand van Ystad naar Swinoujscie is ongeveer 92 zeemijlen.

Ystad Gids

De stad Ystad ligt in Skane County in het zuidwesten van Zweden. De oorsprong van de stad gaat terug tot de 11de eeuw, toen de monding van de rivier de Vassa werd geregeld door gezinnen de visserij op haring die was geworden belangrijkste bron van inkomsten van de nederzetting. Het was weer een paar eeuwen voordat de stad weer werd genoemd toen in 1244, werd een record gemaakt van Koning Eric's bezoek aan de stad met zijn broer Abel. Kort na de King's bezoek een Franciscaner klooster, Grabrodraklostret, werd opgericht in 1267 en later Ystad toegetreden tot de Hanze in de 14e eeuw. Van bijzonder belang voor de bezoekers van de stad is een van Zweden's best bewaarde middeleeuwse kloosters, de Greyfriars Abbey. Er is ook een middeleeuwse kerk in de stad, de kerk van de Maagd Maria (Mariakyrkan). Beide gebouwen waren invloeden door gotische Hansa architectuur en zijn uitstekende voorbeelden van Brick gotische architectuur in Zweden.

Ystad vandaag is een drukke haven, administratief centrum en de toeristische attractie aangespoord misschien omdat de statuten van de stad met de fictieve politieman Kurt Wallender veel toeristen trekken. De oprichting van Henning Mankell, wordt Wallender vooral in Ystad en het omliggende gebied. De haven van de stad biedt verbindingen naar het Deense eiland Bornholm en naar Swinoujscie (voorheen Swinemünde), in Polen.


Swinoujscie Gids

Swinoujscie is gelegen in het uiterste noordwestelijke deel van Polen, aan de monding van de rivier Swina aan de Baltische Zee. Er zijn 44 eilanden in de stad gebied, maar slechts drie van hen worden bevolkt - Wolin, dat is het grootste eiland in Polen, Uznam en Karsibór. Meer dan 80% inwoners leven op het Poolse deel van Uznam Island (het grootste deel van het behoort tot Duitsland). Begrensd door de Szczecin Bay, de Oostzee en de Duitse grens, Swinoujscie en de plaats heeft een oppervlakte van ongeveer 200 vierkante. Km. en is de dichtstbijzijnde Poolse stad naar Denemarken (150 km) en Zweden (175 km), terwijl Berlijn ligt op slechts 160 km afstand. Wolin Island is de thuisbasis van het symbool van de stad, de historische vuurtoren, die op een hoogte van 68 meter is het hoogste op de Baltische Zee. Het onderging een ingrijpende restauratie in 2000 en sindsdien is open voor het publiek en biedt bezoekers met een prachtig uitzicht op Swinoujscie en de omgeving van de top. Swinoujscie heeft de grootste en meest moderne ferry terminal in Polen, met regelmatige verbindingen naar bestemmingen in Denemarken en Zweden.


Ystad naar Swinoujscie Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Polferries 09:30 16:30 7 uur di, wo
Unity Line 13:30 20:45 7 uur 15 minuten Alledaags
Polferries 13:40 19:30 5 uur 50 minuten Ma, di, wo
Polferries 13:40 19:45 6 uur 5 minuten do, vr, za, zo
Polferries 16:30 23:30 7 uur do, vr, za
Polferries 22:45 06:15 7 uur 30 minuten Alledaags
Unity Line 22:55 07:10 8 uur 15 minuten Alledaags

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.