Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Nynashamn Veerboot Haven

  • Nynashamn Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Nynashamn vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Nynashamn Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Nynashamn Veerdiensten

Nynashamn Gids

Nynashamn Gids

Nynäshamn is een gemeente gelegen in het oosten van Zweden, ten zuiden van Stockholm. Er zijn meer dan 1000 eilanden en eilandjes in de gemeente. De zee domineert Nynäshamn - de haven is in de zomer vol bruisende activiteiten. Nynäshamn bloeide vanwegen haar perfecte locatie. Aan het begin van de eeuw, het kleine vissersdorpje groeide uit tot een centrum voor veerdiensten naar Gotland en Rusland, en werd ook internationaal bekend als kuuroord. Tijdens de Olympische Spelen van 1912, de zeilevenementen werden in Nynäshamn gehouden. Tegenwoordig wordt een groot aantal jaarlijkse wedstrijden in de motor en zeilsport gehouden, die ook te genieten zijn vanuit het prachtige uitkijkpunt van Strandvgen in het zuiden van de stad. Nynäshamn is een aantrekkelijke kleine stad met een grote verscheidenheid aan winkels en restaurants. Het centrum is op loopafstand van zowel de haven als het station.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.