polferries_wawel

Wawel

Verzorgd door Polferries op de route Swinoujscie Ystad

Wawel heeft een capaciteit van maximaal 1000 passagiers en beschikt over moderne hutten, stoelen, winkels, restaurants, bars, een cafe, een bioscoop, discotheek, een zonnedek en nog veel meer.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Het schip beschikt over een selectie van en-suite binnen en buitenhutten (met uitzicht op zee), en een zitruimte met gereserveerde zitplaatsen.

Eten en drinken aan boord

Het schip heeft genoeg plaatsen waar u wat kunt eten en drinken. De restaurants zijn verdeeld over twee verdiepingen met een zelfbedieningsrestaurant en een a la carte restaurant met panoramisch uitzicht op de Oostzee. Harbour coffee company serveert lichte snacks en een selectie van dranken. Op het bovenste dek vindt u een bar en een moderne nachtclub met uitstekende muziek gespeeld door top DJ's.

Shoppen aan boord

In de winkel aan boord vindt u onder andere tabak, parfum, aftershave, cosmetica, reisbenodigheden, speelgoed, ondergoed, designer kleding, chocolade, snoep en nog veel meer.

Extra faciliteiten aan boord

Het schip beschikt over een bioscoop met 68 zitplaatsen, waar u de nieuwste films kunt te bekijken.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Wawel gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Aan boord Wawel

polferries_wawel_4_berth_outisde_cabin polferries_wawel_cinema polferries_wawel_dance_floor polferries_wawel_disco polferries_wawel_lux_cabin_beds polferries_wawel_lux_cabin_seating polferries_wawel_lux_cabin_wardrobes polferries_wawel_restaurant polferries_wawel_restaurant_view

Andere Polferries Schepen

Wawel Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip