Sorrento
Castellammare di Stabia
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Sorrento - Castellammare di Stabia is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Sorrento - Castellammare di Stabia

Sorrento naar Castellammare di Stabia Veerboot

De Sorrento Castellammare di Stabia veerdienst verbindt Italië met Italië en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. SNAV varen tot maximaal 6 keer per week, Alilauro 7 keer per week, Seremar 7 keer per week & de veerdienst van NLG vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 27 overtochten per week op de Sorrento Castellammare di Stabia route tussen Italië en Italië en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Sorrento naar Castellammare di Stabia?

  De reistijd per veerboot van Sorrento naar Castellammare di Stabia is ongeveer 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Sorrento naar Castellammare di Stabia?

  De prijs van de ferry overtocht van Sorrento naar Castellammare di Stabia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Sorrento naar Castellammare di Stabia is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Sorrento naar Castellammare di Stabia?

  Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Sorrento naar Castellammare di Stabia. Dit zijn
  • SNAV
  • Alilauro
  • Seremar
  • NLG
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Sorrento naar Castellammare di Stabia?

  Boek overtochten van Sorrento naar Castellammare di Stabia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Sorrento naar Castellammare di Stabia?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Sorrento naar Castellammare di Stabia reizen met
  • SNAV
  • Alilauro
  • Seremar
  • NLG
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Sorrento naar Castellammare di Stabia?

  Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Castellammare di Stabia naar Castellammare di Stabia?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • SNAV
  • Alilauro
  • NLG
 • Wat is de afstand tussen Sorrento en Castellammare di Stabia?

  De afstand van Sorrento naar Castellammare di Stabia is ongeveer 0 zeemijlen.

Sorrento Gids

De Italiaanse stad Sorrento ligt in Camania in Zuid-Italië en kijkt uit over de baai van Napels. Er zijn vele prachtige uitzichten van de stad in de richting van de stad Napels, de Vesuvius en over naar het eiland Capri. Want het is dicht bij Napels en Pompeii en op de zuidoostelijke einde van de Circumvesuviana spoorlijn, Sorrento is een zeer populaire toeristische bestemming. De stad is ook op de Amalfi Drive, die is een 80 km smalle weg die hoge kliffen boven de Tyrrheense Zee tussen Sorrento en Amalfi van de kust volgt. Afgezien van de mooie steden en dorpen langs de weg, de weg zelf is een populaire toeristische attractie in zijn eigen recht vanwege het spectaculaire uitzicht te worden gehouden.

De stad zelf heeft niet veel bezienswaardigheden te bieden en het is dan ook hoofdzakelijk gebruikt door toeristen als een uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Hoewel, de 14e eeuwse Chiesa di San Francesco, met haar bloemrijke klooster, is een bezoek waard. Er is ook een kleine tuin naast de kerk die een spectaculair uitzicht over de baai van Napels heeft en is een goede plek om te stoppen voor een beetje rust en stilte. Ten zuiden van de Corso Italia is er een middeleeuwse kathedraal, en meer van de geschiedenis van de stad is te zien op Museo Correale, vlakbij het station.

Vanuit de haven van de stad, kunnen veerboten worden genomen naar Capri, Napels en naar Castellammare di Stabia.


Castellammare di Stabia Gids

Castellammare de Stabia, meestal aangeduid als gewoon Stabia, ligt in de provincie Napels in de regio Campanië van Zuid-Italië. De stad ligt aan de baai van Napels, op ongeveer 30 km ten zuiden van de stad Napels. Stabia ligt dicht bij de oude Romeinse stad van Stabiae, die in 79 na Christus werd verwoest door de Vesuvius vulkaan uitbarsting. De oude archeologische vondsten van Stabiae, samen met de mooie architectuur, de vele kerken, en de prachtige kunstwerken van het oude centrum van de stad te maken Castellammare di Stabia een perfecte plek voor een ontspannen vakantie voor degenen die houden van een beetje van culturele excursies en prachtige stranden.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Capri en Sorrento. De haven wordt gebruikt voor zowel passagiers als commerciële vervoer, en ook gebruikt door vissersvaartuigen. De haven is ook de derde grootste haven in Campania na de havens van Napels en Salerno.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.