Sorrento
Procida
Veerboten naar Gulf of Napoli
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Sorrento - Procida

Veerboot van Sorrento naar Procida

Er zijn gewoonlijk 2 dagelijkse en 8 wekelijkse afvaarten tussen Sorrento en Procida. 2 operators varen deze route Alilauro & Alilauro Gruson en loopt het hele jaar door. Sorrento Procida veerboten kosten tussen €42 en €149, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Sorrento Procida veerboten.

Sorrento Procida Veerboot Tijden

De vroegste Sorrento Procida veerdiensten vertrekken meestal vanuit Sorrento rond 09:10. De laatste ferry vertrekt meestal om 15:50.

Hoe lang is de veerboot van Sorrento naar Procida?

Sorrento Procida Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 47m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 45m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Sorrento Procida Vaartijden

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 8 wekelijkse veerdiensten van Sorrento naar Procida. Deze afvaarten worden verzorgd door Alilauro & Alilauro Gruson. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Sorrento Procida Veerboot Prijzen

Sorrento Procida veerboot prijzen variëren tussen €42* en €149*. De gemiddelde prijs is €86*. De goedkoopste Sorrento Procida veerboot prijzen beginnen vanaf €22*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €86*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Sorrento naar Procida?

De afstand tussen Sorrento en Procida is ongeveer 41,4 km of 22,4 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Sorrento Procida ferry?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op veerdiensten tussen Sorrento en Procida.

Kan ik te voet reizen van Sorrento naar Procida?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Alilauro, Alilauro Gruson tussen Sorrento en Procida.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Sorrento naar Procida?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Sorrento naar Procida met Alilauro. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Gulf of Napoli.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Sorrento - Procida Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Alilauro & Alilauro Gruson
Gemiddelde prijs 109 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 8
Gemiddelde vaartijd 1h 47m
Snelste Zeiltijd 45m
Eerste veerboot 09:10
Laatste veerboot 15:50
Afstand 22 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Sorrento naar Procida?

De reistijd per veerboot van Sorrento naar Procida is ongeveer 37m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Sorrento naar Procida?

De prijs van de ferry overtocht van Sorrento naar Procida kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Sorrento naar Procida is 93 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Sorrento naar Procida?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Sorrento naar Procida. Dit zijn
  • Alilauro
  • Alilauro Gruson

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Sorrento naar Procida?

Boek overtochten van Sorrento naar Procida via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Sorrento naar Procida?

Ja, je kunt als voetpassagier van Sorrento naar Procida reizen met
  • Alilauro Gruson

Wat is de afstand tussen Sorrento en Procida?

De afstand van Sorrento naar Procida is ongeveer 22 zeemijlen.

Sorrento Gids

De Italiaanse stad Sorrento ligt in Camania in Zuid-Italië en kijkt uit over de baai van Napels. Er zijn vele prachtige uitzichten van de stad in de richting van de stad Napels, de Vesuvius en over naar het eiland Capri. Want het is dicht bij Napels en Pompeii en op de zuidoostelijke einde van de Circumvesuviana spoorlijn, Sorrento is een zeer populaire toeristische bestemming. De stad is ook op de Amalfi Drive, die is een 80 km smalle weg die hoge kliffen boven de Tyrrheense Zee tussen Sorrento en Amalfi van de kust volgt. Afgezien van de mooie steden en dorpen langs de weg, de weg zelf is een populaire toeristische attractie in zijn eigen recht vanwege het spectaculaire uitzicht te worden gehouden.

De stad zelf heeft niet veel bezienswaardigheden te bieden en het is dan ook hoofdzakelijk gebruikt door toeristen als een uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Hoewel, de 14e eeuwse Chiesa di San Francesco, met haar bloemrijke klooster, is een bezoek waard. Er is ook een kleine tuin naast de kerk die een spectaculair uitzicht over de baai van Napels heeft en is een goede plek om te stoppen voor een beetje rust en stilte. Ten zuiden van de Corso Italia is er een middeleeuwse kathedraal, en meer van de geschiedenis van de stad is te zien op Museo Correale, vlakbij het station.

Vanuit de haven van de stad, kunnen veerboten worden genomen naar Capri, Napels en naar Castellammare di Stabia.


Procida Gids

De Italiaanse eiland Procida is een klein eiland gelegen in de baai van Napels, in het zuiden van het land. Procida is gelegen tussen het vasteland en het grotere eiland Ischia en heeft een meer authentieke gevoel dan de toeristische eilanden Capri en Ischia. Aan de noordoostelijke kust van het eiland is de belangrijkste stedelijke hub, Procida Porto, waar de veerboten aanleggen en kleine bussen vertrekken om te reizen rond wegennet van het eiland. Het oudste deel van de schikking is op een defensieve hoge landtong. De rest van het eiland is vrij bebouwd, maar er is ook veel kleinschalige landbouw produceert groenten en fruit. Residentiële woningen kan worden gevonden over het hele eiland, maar aan de zuidkant van Procida is een andere meer geconcentreerd nederzetting, genaamd Chiaiolella. Een kleine gebogen eilandje, genaamd Vivara, ligt langs Procida; en is nu een natuurreservaat.

Veerboten naar Ischia maken een tussenstop in Procida. Er zijn zowel snelle als langzame diensten, en sommige vertrekken vanuit een andere haven in Napels, genaamd Mergellina, wat handig is voor het Italiaanse spoorwegnet. Procida wordt ook bediend door veerboten van Pozzuoli, de nabijgelegen stad op het vasteland.


Sorrento naar Procida Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Alilauro Gruson 09:10 09:55 45 minuten Alledaags
Alilauro Gruson 15:50 18:40 2 uur 50 minuten Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.