Procida
Ischia
Veerboten naar Gulf of Napoli
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Procida - Ischia is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Procida - Ischia

Procida naar Ischia Veerboot

De Procida Ischia veerdienst verbindt Gulf of Napoli met Gulf of Napoli en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Caremar varen tot maximaal 9 keer per dag, Caremar (Hydrofoil) 5 keer per dag, Alicost 3 keer per week & de veerdienst van Alilauro Gruson vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 16 overtochten per dag op de Procida Ischia route tussen Gulf of Napoli en Gulf of Napoli en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Procida naar Ischia?

  De reistijd per veerboot van Procida naar Ischia is ongeveer 22m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Procida naar Ischia?

  De prijs van de ferry overtocht van Procida naar Ischia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Procida naar Ischia is 40 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Procida naar Ischia?

  Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Procida naar Ischia. Dit zijn
  • Caremar
  • Caremar (Hydrofoil)
  • Alicost
  • Alilauro Gruson
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Procida naar Ischia?

  Boek overtochten van Procida naar Ischia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Procida naar Ischia?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Procida naar Ischia reizen met
  • Caremar
  • Caremar (Hydrofoil)
  • Alilauro Gruson
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Procida naar Ischia?

  Ja, je kunt met een voertuig van Procida naar Ischia reizen met
  • Caremar
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Procida naar Ischia?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Caremar
  • Caremar (Hydrofoil)
 • Wat is de afstand tussen Procida en Ischia?

  De afstand van Procida naar Ischia is ongeveer 5 zeemijlen.

Procida Gids

Procida is een van de Flegrian Eilanden en ligt vlak voor de kust van Napels in het zuiden van Italië. Het eiland ligt tussen Cape Miseno en het eiland Ischia. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 4 vierkante kilometer en een grillige 16 km kustlijn. De hoogste punt is de Terra Murata heuvel, op 91 meter boven de zeespiegel. Het eiland heeft helaas niet veel bezienswaardigheden. Dit kan frustrerend zijn voor reizigers, die van het schilderachtige charme van het eiland kunnen genieten. De meest pittoreske en charmante plek op het eiland Procida is Marina Corricella, een dunne strook van de waterkant ondersteund door een klif gemaakt van vissershuisjes. Achter een lange vissershaven, werden huizen gebouwd op en in de rots in een soort van mooie verticale warboel. Er zijn verschillende bars en restaurants in Corricella, met tafels sfeervol verspreid langs de waterkant.

Veerboten naar Ischia stoppen in Procida. Er zijn zowel snelle als langzame diensten, en enkele vertrekken vanaf een andere haven in Napels, genaamd Mergellina, wat handig is voor het Italiaanse spoorwegnet. Procida heeft veerboten van en naar een nabijgelegen stad op het vasteland genoemd Pozzuoli.


Ischia Gids

Ischia is het grootste van de drie eilanden gelegen voor de kust van Napels en meer dan zijn eigen houdt met de schoonheid van het eiland oprijst uit de azuurblauwe wateren van de Tyrrheense Zee. De andere eilanden in de Brandende eilanden, zijn Procida en Capri. Ischia lijkt een miljoen mijl weg van de drukte en geladen straten van Napels, maar in werkelijkheid is het slechts een korte ferry rit van het hotel, en houdt genoegens voor de meest onverschrokken of timide van reizigers. Het eiland heeft ongeveer 40 km van de kustlijn die meer dan voldoende mogelijkheden voor zonovergoten ontspanning bieden de bezoekers. Landinwaarts, bergachtig terrein wacht op degenen die genieten van het klimmen. De vreedzame plezier van de vruchtbare vulkanische glooiende heuvels bieden minder energiek wandelaars de kans om een panoramisch uitzicht over het eiland krijgen zonder stromend kortademig. Voor de meer stedelijke gelijkgestemde bezoeker is er de elegante, autovrije stadje Sant'Angelo met zijn karakteristieke boetiekjes, lokaal aardewerk en handgemaakte koopwaar.

Vanuit de haven van Ischia vertrekken veerboten naar Napels, Pozzuoli en Procida.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.