Griekenland

Hoe u overtochten vanuit Griekenland naar Sporadische eilanden kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Griekenland naar Sporadische eilanden. Er zijn 4 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 25 Veerboot Routes die Chora (Skopelos) naar Alonissos, Alonissos naar Chora (Skopelos), Skiathos & Glossa (Skopelos), Skiathos naar Alonissos, Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Chora (Skopelos) naar Alonissos, Skiathos & Glossa (Skopelos), Thessaloniki naar Alonissos, Skiathos & Chora (Skopelos), Mantoudi naar Skiathos, Alonissos, Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Volos naar Skiathos, Alonissos, Glossa (Skopelos) & Chora (Skopelos), Chora (Skopelos) naar Alonissos, Skiathos & Glossa (Skopelos), Alonissos naar Chora (Skopelos), Skiathos & Glossa (Skopelos), Skiathos naar Alonissos, Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos) & Glossa (Skopelos) naar Skiathos, Chora (Skopelos) & Alonissos verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Griekenland en Sporadische eilanden is Chora (Skopelos) naar Alonissos, met een vaartijd van ongeveer 15 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Griekenland Sporadische eilanden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Griekenland naar Sporadische eilanden

Over Griekenland:

Griekenland is een land in Zuid Europa met een van de langste kustlijnen ter wereld. Het deelt grenzen met Albanië, Macedonië, Bulgarije en Turkije en heeft eilanden in de Egeïsche, Ionische en Mediterraanse Zeeën.

De fantastische stranden, witte huizen, historische locaties en het zonnige zomerweer lokken met name tussen april en oktober enorme aantallen toeristen naar het land, waardoor het een van de populairste vakantiebestemming ter wereld is.

Over Sporadische eilanden:

De Sporaden is een groep van 24 eilanden gelegen aan de oostkust van het Griekse vasteland, in het noorden van de Egeïsche Zee.

De smaragd van de Egeïsche Zee; De Sporaden zijn vol met weelderige vegetatie en groen-blauwe wateren waarvan men zegt dat het het zuiverste van de Egeïsche Zee is.

Of het nu om de prachtige dorpjes met weelderig groen en traditionele architectuur gaat of de ontspannen sfeer op de zand- en kiezelstranden, de Sporaden zijn een perfect bestemming voor wie in een paradijs wil eiland-hoppen.