Bali

Vergelijk overtochten van Bali naar Lombok

Er is geen tekort aan overtochten van Bali naar Lombok. Er zijn 9 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 7 ferry routes die Serangan to Teluk Kode en Bangsal, Padangbai to Teluk Kode en Bangsal, Amed to Bangsal, Sanur to Senggigi en Benoa Harbour to Bangsal verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Bali en Lombok is Bangsal, met een vaartijd van ongeveer 1 uur 15 minuut. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Bali Lombok Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Bali naar Lombok

Over Bali:

Bali ligt tussen Java in het westen en Lombok in het oosten in de Kleine Sunda-eilanden, Indonesië.

Een klein eiland met een geschatte 10.000 tempels en een levendige kunst cultuur, Bali heeft veel meer te bieden dan mooie stranden en uitstekende surfen. Afgezien van zijn natuurlijke schoonheid, de happy-go-lucky Balinese manier van leven maakt het moeilijk om te vertrekken.

Kuta in het zuiden beschikt over een uitstekende nachtleven, Ubud wordt gekenmerkt door prachtige rijstvelden, terwijl het hart van het eiland wordt gedomineerd door de dramatische vulkanen en heuvels tempels en schrijnen, dus er is genoeg te zien op deze ongelooflijke eiland.

Reizen per boot is een handige manier om de mooie eilanden van Indonesië te verkennen en Bali is een geweldig uitgangspunt om dit te doen, met een paar havens langs de oostkust en frequent veerdiensten naar het nabijgelegen eiland Lombok en de Gili-eilanden.