Bali

Hoe u overtochten vanuit Bali naar Lombok kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Bali en Lombok, met een gecombineerde 18 afvaarten per week. Bluewater Express biedt 2 routes, Serangan naar Teluk Kode gaat 7 keer per week & Padangbai naar Teluk Kode ongeveer 7 keer wekelijks. Bali Eka Jaya biedt 1 Route, Padangbai naar Bangsal die 4 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Bali naar Lombok.

Bali Lombok Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Bali naar Lombok

Over Bali:

Bali ligt tussen Java in het westen en Lombok in het oosten in de Kleine Sunda-eilanden, Indonesië.

Een klein eiland met een geschatte 10.000 tempels en een levendige kunst cultuur, Bali heeft veel meer te bieden dan mooie stranden en uitstekende surfen. Afgezien van zijn natuurlijke schoonheid, de happy-go-lucky Balinese manier van leven maakt het moeilijk om te vertrekken.

Kuta in het zuiden beschikt over een uitstekende nachtleven, Ubud wordt gekenmerkt door prachtige rijstvelden, terwijl het hart van het eiland wordt gedomineerd door de dramatische vulkanen en heuvels tempels en schrijnen, dus er is genoeg te zien op deze ongelooflijke eiland.

Reizen per boot is een handige manier om de mooie eilanden van Indonesië te verkennen en Bali is een geweldig uitgangspunt om dit te doen, met een paar havens langs de oostkust en frequent veerdiensten naar het nabijgelegen eiland Lombok en de Gili-eilanden.