Jersey (St Helier)
Granville
Veerboten naar Frankrijk
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Jersey (St Helier) - Granville is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Jersey (St Helier) - Granville

Jersey naar Granville Veerboot

De Jersey Granville veerdienst verbindt Jersey met Frankrijk. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Manche Iles Express. De veerdienst gaat maximaal 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 15 minuten.

Jersey Granville vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Jersey naar Frankrijk.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Jersey (St Helier) naar Granville?

  De reistijd per veerboot van Jersey (St Helier) naar Granville is ongeveer 1h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Jersey (St Helier) naar Granville?

  De prijs van de ferry overtocht van Jersey (St Helier) naar Granville kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Jersey (St Helier) naar Granville is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Jersey (St Helier) naar Granville?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Jersey (St Helier) naar Granville en dat is
  • Manche Iles Express
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Jersey (St Helier) naar Granville?

  Boek overtochten van Jersey (St Helier) naar Granville via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Jersey (St Helier) naar Granville?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Jersey (St Helier) naar Granville reizen met
  • Manche Iles Express
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Jersey (St Helier) naar Granville?

  Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Jersey (St Helier) naar Granville?

  Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.
 • Wat is de afstand tussen Jersey (St Helier) en Granville?

  De afstand van Jersey (St Helier) naar Granville is ongeveer 0 zeemijlen.

Jersey Gids

Jersey is een Britse kroon afhankelijkheid in het Engels Kanaal, voor de kust van Normandië. Samen met de Guernsey vormt Jersey de groepering die bekend staat als de Kanaaleilanden. De verdediging van al deze eilanden is de verantwoordelijkheid van het Verenigd Koninkrijk. Echter Jersey maakt geen deel uit van het Verenigd Koninkrijk, noch de Europese Unie, maar is eerder een aparte bezit van de Kroon. Prehistorische periode van Jersey heeft een rijke erfenis van artefacten opgeleverd. Resten van een grote Franse bos dat al meer dan 10.000 jaar geleden bestaat, toen het eiland deel uit het continent maakte is vandaag nog steeds te zien op St Ouen wanneer er een laagwater is. Vuursteentjes en ruwe stenen werktuigen werden achtergelaten door de jagers in La Cotte een la Chevre (geiten grot) nu 60 voet hoog (18 m) boven de zeespiegel aan de noordkust van St Ouen en La Cotte , St Brelade is een van de belangrijkste paleolithische sites in Europa.


Granville Gids

De badplaats Granville is gebouwd op een rotsachtige landtong aan de uiterste oostelijke punt van de Mont-Saint-Michel Bay in het noordwesten van Frankrijk. Langs de kust in het centrum van de stad bezoekers zal een mooie lange strand te vinden, de Plage du Plat Gousset, een jachthaven en de haven omzoomd door 19e eeuwse huizen, en een ongewone art-deco casino stijl gebouwd in de vroege 20e eeuw. Aan het eind van het strand is er trap naar de tuinen en 19e eeuw 'Villa les Rhumbs' waar Christian Dior en familie doorgebracht elke zomer. Christian Dior werd geboren in Granville in 1905 en werd gedoopt in de kerk van de stad. Het huis is nu een museum gewijd aan zijn mode-creaties. Achter de zee bezoekers voorzijde kunt verkennen van de smalle straatjes van het historische centrum, en de wallen die de stad, inclusief de gateway en ophaalbrug die in het verleden de toegang tot het centrum verleend omgeven. De belangrijkste religieuze monument in Granville is de 17e eeuwse kerk van Notre-Dame, in het historische centrum en met uitzicht op de zee, met de kerktoren die als een baken voor aankomende boten. De kerk is vooral bekend om zijn eigentijdse glas in lood ramen. U kunt ook de kerk van Saint-Paul en een kleine en ongewone protestantse tempel in de stad.

Een veerboot kan worden genomen vanuit Granville naar Jersey in de Kanaaleilanden met een reistijd van ongeveer 1 uur en 20 minuten.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.