Dielette
Alderney
Veerboten naar Alderney
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Dielette - Alderney is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Dielette - Alderney

Nieuwste aanbiedingen voor Dielette - Alderney

Dielette naar Alderney Veerboot

De Dielette Alderney veerdienst verbindt Frankrijk met Alderney. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Manche Iles Express. De veerdienst gaat maximaal 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 55 minuten.

Dielette Alderney vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Frankrijk naar Alderney.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Dielette naar Alderney?

  De reistijd per veerboot van Dielette naar Alderney is ongeveer 55m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Dielette naar Alderney?

  De prijs van de ferry overtocht van Dielette naar Alderney kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Dielette naar Alderney is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Dielette naar Alderney?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Dielette naar Alderney en dat is
  • Manche Iles Express
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Dielette naar Alderney?

  Boek overtochten van Dielette naar Alderney via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Dielette naar Alderney?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Dielette naar Alderney reizen met
  • Manche Iles Express
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Dielette naar Alderney?

  Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Kan ik mijn hond mee aan boord nemen bij ferry overtochten van Dielette naar Alderney?

  Nee, honden zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.
 • Wat is de afstand tussen Dielette en Alderney?

  De afstand van Dielette naar Alderney is ongeveer 0 zeemijlen.

Dielette Gids

De haven van Dielette is gelegen aan de kustplaats Flamanville in de regio Normandië in het noorden van Frankrijk. De haven ligt op ongeveer 75 kilometer afstand van Saint-Lo en ligt 315 kilometer van Parijs. Dialette is voor vele Guernsey en Alderney passagiers een charmante jachthaven en de gateway naar Normandië. Dit kleine en pittoreske haven heeft een aantal betaalbare hotels en restaurants. Gelegen in het slaperige Norman agrarisch land - het land van de cider, calvados en Camembert - deze kleine haven is de afgelopen jaren ontwikkeld en uitgegroeid tot een bloeiende jachthaven.
Haute-Normandie (Haute-Normandie) bestaat uit de Franse departementen Seine-Maritime en Eure, en Laag-Normandie (Basse-Normandie) van de departementen Orne, Calvados en Manche. De vroegere provincie Normandië bestaat uit hedendaagse Boven en Beneden-Normandië, evenals kleine gebieden die tegenwoordig deel uitmaken van de departementen Eure-et-Loir, Mayenne en Sarthe. De naam is afgeleid van de afwikkeling van het grondgebied door de Vikingen ("Noormannen") uit de 9de eeuw, en werd bevestigd door een verdrag in de 10e eeuw. Voor anderhalve eeuw na de Normandische verovering van Engeland in 1066, Normandië en Engeland werden verbonden door de Norman en Frankische heersers.
Tijdens de zomer worden overtochten verzorgd door Manche Iles Express, met een high-speed passagiersschip vanuit Dialette naar Alderney en Guernsey.


Alderney Gids

Het eiland Alderney maakt deel uit van de Bailwick van Guernsey en is de meest noordelijke van de Kanaaleilanden. Alderney ligt op ongeveer 10 mijl ten westen van de Franse havenstad La Hague, op het schiereiland Cotentin in Frankrijk, en 20 mijl naar het noordoosten van het eiland Guernsey. Alderney is vergelijkbaar met de andere Kanaaleilanden in het hebben van steile kliffen gebroken door uitgestrekte zandstranden en duinen. Het hoogste punt ligt op het centrale plateau van het eiland op 296 meter boven de zeespiegel. Het eiland en de omliggende eilandjes ondersteunt een rijke flora en fauna. Bomen zijn nogal schaars, zoals velen werden neergelegd in de 17e eeuw gesneden om de vuurtorens op Alderney en de Casquets brandstof. Die bomen die blijven behoren kool bomen, als gevolg van het milde klimaat - vaak ten onrechte "palmen", maar van de lelie familie, en er zijn enkele kleine bossen verspreid over het eiland. Papegaaiduikers op Burhou en Jan van Genten op Les ETACS vlak bij Alderney zijn een favoriet van veel bezoekers naar het eiland.

Alderney is makkelijk te bereiken. Er zijn regelmatige veerdiensten tussen Alderney en de andere Kanaaleilanden, Frankrijk en Poole aan de zuidkust van Engeland.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking